MADO

Ürgüp Yemyeşil Olma Yolunda İlerliyor

İlçe Haberleri 30.11.2022 - 10:59, Güncelleme: 30.11.2022 - 10:59
 

Ürgüp Yemyeşil Olma Yolunda İlerliyor

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün talimatları doğrultusunda masalkent Ürgüp’ün yeşil alanlarıyla da bölgesinde incelemeler yaptı u

Kapadokya turizminin en odak merkezlerinden biri olan Ürgüp ilçesinde yeşil alan oluşturulmasına yönelik çalışmaların bu yıl ki bölümünün tamamlanmasında artık sona adım adım yaklaşılıyor. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün talimatları doğrultusunda masalkent Ürgüp’ün yeşil alanlarıyla da bölgesinde önce merkezlerinden biri olmayı amaçlayan çalışmaların bu yılki bölümünde artık sona yaklaşılıyor. Başkan Aktürk, çalışmaların devam ettiği yerleşim alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Çocuk oyun alanlarındaki incelemelerinde parkta oynayan çocuklarla da sohbet eden Başkan Aktürk; “ Ürgüp ilçemizin genelinde başlattığımız çalışmalarımızda adım adım sona yaklaşıyoruz. Yeni sosyal yaşam alanları kazandırdığımız masalkent Ürgüp’ümüz böylece daha çok yeşilleniyor.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün talimatları doğrultusunda masalkent Ürgüp’ün yeşil alanlarıyla da bölgesinde incelemeler yaptı u
Kapadokya turizminin en odak merkezlerinden biri olan Ürgüp ilçesinde yeşil alan oluşturulmasına yönelik çalışmaların bu yıl ki bölümünün tamamlanmasında artık sona adım adım yaklaşılıyor.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün talimatları doğrultusunda masalkent Ürgüp’ün yeşil alanlarıyla da bölgesinde önce merkezlerinden biri olmayı amaçlayan çalışmaların bu yılki bölümünde artık sona yaklaşılıyor.

Başkan Aktürk, çalışmaların devam ettiği yerleşim alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Çocuk oyun alanlarındaki incelemelerinde parkta oynayan çocuklarla da sohbet eden Başkan Aktürk; “ Ürgüp ilçemizin genelinde başlattığımız çalışmalarımızda adım adım sona yaklaşıyoruz. Yeni sosyal yaşam alanları kazandırdığımız masalkent Ürgüp’ümüz böylece daha çok yeşilleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.