MADO

Nevşehir Belediyespor 8 Kişi İle Bir Puan Aldı

Spor 27.11.2022 - 15:09, Güncelleme: 29.04.2023 - 22:57
 

Nevşehir Belediyespor 8 Kişi İle Bir Puan Aldı

Nevşehir Belediyespor'dan 73'te Gökay İrgavul,77'de Ali Kucik ve 8 dakikada Rahmi Can Karataş Kırmızı kart gördü. Kırmızı Beyazlı ekibimiz maçın son 15 dakikasını 8 kişi oynadı.

Bugün Saat 14.00'te Nevşehir Gazi Stadı'nda oynanan Nevşehir Belediyespor - Gema Polimer Şile Yıldız Spor maçını Erzurum bölgesi hakemlerinden Ahmet Turan Timuroğlu yönetti. Son dönemde aldığı seri galibiyetlerle büyük sükse yapan Kırmızı Beyazlı ekibimiz Nevşehir Belediyespor maçın son bölümünde 8 kişi ile bir  Puan çıkarmasını bildi. Maç Başlarken Şile Yıldız Spor ligde 13 maçta topladığı 10 puanla 15.sırada yer alırken, Nevşehir Belediyespor ise 19 puanla ligde 8.sırada yer alıyordu . Maçın ilk yarısının 22'inci dakikasında Ali Kuçik'in golüyle devre 1-0 Nevşehir Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi. Maçın 56. ıncı dakikasında Baran Sarka farkiya ikiye çıkaran Golü atarken, bu dakikadan sonra Şile Yıldızspor oyuna ortak olmaya çalıştı ve maçın 72.inci Dakikasında Raşit Sevindir'in ayağından kazandığı Penaltı Golü ile durumu 2-1'e getirdi. Maçın uzatma dakikalarında bir kez daha penaltı kazanan Şile Belediyespor 90+4'te Şahin'in gölü ile 2-2 beraberliği yakaladı.Macta zaman zaman gerginlikler de yaşandı. Öte yandan Nevşehir Belediyespor'dan 73'te Gökay İrgavul,77'de Ali Kucik ve 8 dakikada Rahmi Can Karataş Kırmızı kart gördü. Kırmızı Beyazlı ekibimiz maçın son 15 dakikasını 8 kişi oynadı. 1xbet güncel giriş
Nevşehir Belediyespor'dan 73'te Gökay İrgavul,77'de Ali Kucik ve 8 dakikada Rahmi Can Karataş Kırmızı kart gördü. Kırmızı Beyazlı ekibimiz maçın son 15 dakikasını 8 kişi oynadı.

Bugün Saat 14.00'te Nevşehir Gazi Stadı'nda oynanan Nevşehir Belediyespor - Gema Polimer Şile Yıldız Spor maçını Erzurum bölgesi hakemlerinden Ahmet Turan Timuroğlu yönetti.

Son dönemde aldığı seri galibiyetlerle büyük sükse yapan Kırmızı Beyazlı ekibimiz Nevşehir Belediyespor maçın son bölümünde 8 kişi ile bir  Puan çıkarmasını bildi.

Maç Başlarken Şile Yıldız Spor ligde 13 maçta topladığı 10 puanla 15.sırada yer alırken, Nevşehir Belediyespor ise 19 puanla ligde 8.sırada yer alıyordu .

Maçın ilk yarısının 22'inci dakikasında Ali Kuçik'in golüyle devre 1-0 Nevşehir Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın 56. ıncı dakikasında Baran Sarka farkiya ikiye çıkaran Golü atarken, bu dakikadan sonra Şile Yıldızspor oyuna ortak olmaya çalıştı ve maçın 72.inci Dakikasında Raşit Sevindir'in ayağından kazandığı Penaltı Golü ile durumu 2-1'e getirdi.

Maçın uzatma dakikalarında bir kez daha penaltı kazanan Şile Belediyespor 90+4'te Şahin'in gölü ile 2-2 beraberliği yakaladı.Macta zaman zaman gerginlikler de yaşandı.

Öte yandan Nevşehir Belediyespor'dan 73'te Gökay İrgavul,77'de Ali Kucik ve 8 dakikada Rahmi Can Karataş Kırmızı kart gördü. Kırmızı Beyazlı ekibimiz maçın son 15 dakikasını 8 kişi oynadı.

1xbet güncel giriş
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.