MADO

Hedef Galibiyet Serisine Devam

Nevşehir 26.11.2022 - 13:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 13:08
 

Hedef Galibiyet Serisine Devam

Rakip Şile Yıldız Spor ise ligde son sıralarda kendine yer bulmuş durumda.Şile Yıldızspor 3 Lig 1 Grupta şu anda 10 Puan ile 15 inci sırada kendine yer bulmuş durumda.

Nevşehir Beleidyespor Çıkışını sürdürmek için Gazi Stadında 27 Kasım 2022 Pazar günü yarın Şile Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek.Oldukça önemli galibiyetler alarak bir anda çıkış trendi yakalayan Kırmızı Beyazlı Nevşehir Belediyespor'da eksik bulunmuyor. Pazar günü saat 14'te Gazi Stadında oyanancak olan Nevşehir Belediyespor - Şile Yıldızspor maçı öncesinde tek hedef galibiyet ve çıkışı sürdürebilmek.Maç öncesinde Nevşehir Belediyespor ligde oynadığı 13 Maç sonucunda aldığı 5 Galibiyet, 4 Beraberlik ve 4 Mağlubiyet ve 19 Puan ile Ligde 8.inci sırada bulunuyor. Rakip Şile Yıldız Spor ise ligde son sıralarda kendine yer bulmuş durumda.Şile Yıldızspor 3 Lig 1 Grupta şu anda 10 Puan ile 15 inci sırada kendine yer bulmuş durumda. Maç'ın yarınsoğuk bir havada ama güzel bir zeminde oynanaması beklenirken Maç'a Nevşehir'lileri davet eden Nevşehir Belediyespor Yönetimi ''12.inci adamın yani siz taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var'' mesajını verdiler.
Rakip Şile Yıldız Spor ise ligde son sıralarda kendine yer bulmuş durumda.Şile Yıldızspor 3 Lig 1 Grupta şu anda 10 Puan ile 15 inci sırada kendine yer bulmuş durumda.

Nevşehir Beleidyespor Çıkışını sürdürmek için Gazi Stadında 27 Kasım 2022 Pazar günü yarın Şile Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek.Oldukça önemli galibiyetler alarak bir anda çıkış trendi yakalayan Kırmızı Beyazlı Nevşehir Belediyespor'da eksik bulunmuyor.

Pazar günü saat 14'te Gazi Stadında oyanancak olan Nevşehir Belediyespor - Şile Yıldızspor maçı öncesinde tek hedef galibiyet ve çıkışı sürdürebilmek.Maç öncesinde Nevşehir Belediyespor ligde oynadığı 13 Maç sonucunda aldığı 5 Galibiyet, 4 Beraberlik ve 4 Mağlubiyet ve 19 Puan ile Ligde 8.inci sırada bulunuyor.

Rakip Şile Yıldız Spor ise ligde son sıralarda kendine yer bulmuş durumda. Şile Yıldızspor 3 Lig 1 Grupta şu anda 10 Puan ile 15 inci sırada kendine yer bulmuş durumda.

Maç'ın yarınsoğuk bir havada ama güzel bir zeminde oynanaması beklenirken Maç'a Nevşehir'lileri davet eden Nevşehir Belediyespor Yönetimi ''12.inci adamın yani siz taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var'' mesajını verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.