“Hayır Pazarı” Kermesi Açıldı

Nevşehir 24.11.2022 - 19:56, Güncelleme: 25.11.2022 - 09:30
 

“Hayır Pazarı” Kermesi Açıldı

Benötesi Kadın Kulübü öğrencileri, NEVÜ Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri’nde hayır kermesi açtı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Benötesi Kadın Kulübü (BEKA) öğrencileri, “Hayır Pazarı” kermesi açtı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Benötesi Kadın Kulübü öğrencileri, NEVÜ Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri’nde hayır kermesi açtı. Kermes alanını beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şahlan Öztürk ve Prof. Dr. Mutluhan Akın ile birlikte ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Benötesi Kadın Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Adem Çatak, Benötesi Kadın Kulübü yönetimi ve kermeste görev alan gönüllü öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencileri sosyal sorumluluk ve farkındalık adına düzenlemiş oldukları faaliyetlerinden dolayı kutlayan Rektör Aktekin,  üniversitede eğitim gören her bir öğrencinin alan dışı kendilerini geliştirecek, gönüllülük esasına dayalı topluma yararlı sosyal sorumluluk faaliyetleri gibi etkinlikler içerisinde yer almalarının da ayrıca memnuniyet verici olduğunu belirtti.  “Hayır Pazarı” adını verdikleri kermeste kendi evlerinde yaptıkları yiyecekleri satışa çıkaran Benötesi Kadın Kulübü öğrencileri, elde edecekleri gelirleriyle de üniversitede eğitim gören arkadaşlarının kitaplarının ücretlerini karşılamayı amaçladıklarını söyledi.
Benötesi Kadın Kulübü öğrencileri, NEVÜ Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri’nde hayır kermesi açtı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Benötesi Kadın Kulübü (BEKA) öğrencileri, “Hayır Pazarı” kermesi açtı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Benötesi Kadın Kulübü öğrencileri, NEVÜ Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri’nde hayır kermesi açtı.

Kermes alanını beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şahlan Öztürk ve Prof. Dr. Mutluhan Akın ile birlikte ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Benötesi Kadın Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Adem Çatak, Benötesi Kadın Kulübü yönetimi ve kermeste görev alan gönüllü öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencileri sosyal sorumluluk ve farkındalık adına düzenlemiş oldukları faaliyetlerinden dolayı kutlayan Rektör Aktekin,  üniversitede eğitim gören her bir öğrencinin alan dışı kendilerini geliştirecek, gönüllülük esasına dayalı topluma yararlı sosyal sorumluluk faaliyetleri gibi etkinlikler içerisinde yer almalarının da ayrıca memnuniyet verici olduğunu belirtti. 

“Hayır Pazarı” adını verdikleri kermeste kendi evlerinde yaptıkları yiyecekleri satışa çıkaran Benötesi Kadın Kulübü öğrencileri, elde edecekleri gelirleriyle de üniversitede eğitim gören arkadaşlarının kitaplarının ücretlerini karşılamayı amaçladıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.