MADO

Çevre Düşmanları Bölgeyi Katlediyor

Nevşehir 23.11.2022 - 14:28, Güncelleme: 23.11.2022 - 14:28
 

Çevre Düşmanları Bölgeyi Katlediyor

Gerek Uçhisar Belediyesini gerekse tüm yetkilileri göreve çağırıyor ve buranın böyle bırakılmaması gerektiğini vurguluyoruz.

Kapadokya belediyeler Birliği kurulduktan sonra Merkez ilçeler ve beldelerin katı atıkları ve evsel atıkları yani çöpler birliğin katı atık toplama merkezinde toplanmakta idi. Bu amaçla birçok belediye çöplük denilen alanlarını kapattılar ancak Uçhisar beldesindeki eski çöplük diye bilinen belki moloz ve harfiyat yığınlarıyla dolup taşmakta manzarası süper olan bu mevki hemen yakınlarında birçok turistik tesisli olmasına rağmen vatandaşlar halen buraya harfiyat dökmeye devam ediliyor. Ancak fotoğraflardaki alan çöplük girişi bu molozları Belediye mi döktü yoksa bir vatandaş mı döktü bilinmiyor ancak her şeye rağmen çok kötü bir görüntüsü olduğu kesin. Bizde vatandaşların bize gönderdiği fotoğrafları sizlere sunuyor Gerek Uçhisar Belediyesini gerekse tüm yetkilileri göreve çağırıyor ve buranın böyle bırakılmaması gerektiğini vurguluyoruz.
Gerek Uçhisar Belediyesini gerekse tüm yetkilileri göreve çağırıyor ve buranın böyle bırakılmaması gerektiğini vurguluyoruz.
Kapadokya belediyeler Birliği kurulduktan sonra Merkez ilçeler ve beldelerin katı atıkları ve evsel atıkları yani çöpler birliğin katı atık toplama merkezinde toplanmakta idi.

Bu amaçla birçok belediye çöplük denilen alanlarını kapattılar ancak Uçhisar beldesindeki eski çöplük diye bilinen belki moloz ve harfiyat yığınlarıyla dolup taşmakta manzarası süper olan bu mevki hemen yakınlarında birçok turistik tesisli olmasına rağmen vatandaşlar halen buraya harfiyat dökmeye devam ediliyor.

Ancak fotoğraflardaki alan çöplük girişi bu molozları Belediye mi döktü yoksa bir vatandaş mı döktü bilinmiyor ancak her şeye rağmen çok kötü bir görüntüsü olduğu kesin.

Bizde vatandaşların bize gönderdiği fotoğrafları sizlere sunuyor Gerek Uçhisar Belediyesini gerekse tüm yetkilileri göreve çağırıyor ve buranın böyle bırakılmaması gerektiğini vurguluyoruz.

IMG-20221123-WA0018 IMG-20221123-WA0016 IMG-20221123-WA0015
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.