MADO

Tüm Öğretmenlere Müjde Geldi

Gündem 18.11.2022 - 15:22, Güncelleme: 18.11.2022 - 15:22
 

Tüm Öğretmenlere Müjde Geldi

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

24 Kasım Türkiye genelinde Bizleri yetiştiren hayata hazırlayan Anne ve Babalarımızdan sonraki Ögretmenler günü olarak kutlanıyor. 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Nevşehir Gençlik ve Spor il müdürlüğü de onlara bir sürpriz hazırladı. Onlara tam 5 gün sürecek ücretsiz yüzme etkinliği düzenlendigi duyruldu.Bu kapsamda Öğretmenler 22 ila 27 Kasım arası Yüzme Havuzundan Ücretsiz yararlanabilecekler. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “24 Kasım Öğretmenler Günü” kapsamında, tüm öğretmenlere 22-27 Kasım 2022 tarihleri arasında Yüzme Havuzunda ücretsiz yüzme etkinliği düzenlenecek" denildi 
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada;
24 Kasım Türkiye genelinde Bizleri yetiştiren hayata hazırlayan Anne ve Babalarımızdan sonraki Ögretmenler günü olarak kutlanıyor.

Öğretmenler günü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Nevşehir Gençlik ve Spor il müdürlüğü de onlara bir sürpriz hazırladı.

Onlara tam 5 gün sürecek ücretsiz yüzme etkinliği düzenlendigi duyruldu.Bu kapsamda Öğretmenler 22 ila 27 Kasım arası Yüzme Havuzundan Ücretsiz yararlanabilecekler.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

“24 Kasım Öğretmenler Günü” kapsamında, tüm öğretmenlere 22-27 Kasım 2022 tarihleri arasında Yüzme Havuzunda ücretsiz yüzme etkinliği düzenlenecek" denildi 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.