İl Özel İdaresi Sahada

Nevşehir 11.11.2022 - 19:58, Güncelleme: 12.11.2022 - 09:27
 

İl Özel İdaresi Sahada

Kozaklı İlçemize bağlı bulunan Karasenir Köyümüzde su deposu vanalarına izalasyon yapılmıştır.

Nevşehir İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada ''İdaremiz Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekiplerimizce;Ürgüp İlçemize bağlı İbrahimpaşa, Mustafapaşa ve Başdere Köylerimizde, Gülşehir İlçemize bağlı Ovaören Köyümüzde,  Hacıbektaş İlçemize bağlı Büyükburunağıl Köyümüzde, Kozaklı İlçemize bağlı Kalecik ve Kanlıca Köylerimizde meydana gelen İçme Suyu Elektrik Arızaları giderilmiştir. Gülşehir İlçemize bağlı bulunan Yalıntaş ve Terlemez Köylerimiz arasında internet alt yapı çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Merkez İlçemize bağlı  Alacaşar, Çardak ve Özyayla Köylerimizde,  Derinkuyu İlçemize bağlı Kuyulutatlar Köyümüzdeki hanelerin kanalizasyon sorunları dolasıyla foseptik çekim işlemi yapılarak çözüm sağlanmıştır. Kozaklı İlçemize bağlı bulunan Karasenir Köyümüzde su deposu vanalarına izalasyon yapılmıştır.
Kozaklı İlçemize bağlı bulunan Karasenir Köyümüzde su deposu vanalarına izalasyon yapılmıştır.

Nevşehir İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada ''İdaremiz Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekiplerimizce;Ürgüp İlçemize bağlı İbrahimpaşa, Mustafapaşa ve Başdere Köylerimizde, Gülşehir İlçemize bağlı Ovaören Köyümüzde, 

Hacıbektaş İlçemize bağlı Büyükburunağıl Köyümüzde, Kozaklı İlçemize bağlı Kalecik ve Kanlıca Köylerimizde meydana gelen İçme Suyu Elektrik Arızaları giderilmiştir.

Gülşehir İlçemize bağlı bulunan Yalıntaş ve Terlemez Köylerimiz arasında internet alt yapı çalışmaları gerçekleştirilmiştir.
Merkez İlçemize bağlı  Alacaşar, Çardak ve Özyayla Köylerimizde, 

Derinkuyu İlçemize bağlı Kuyulutatlar Köyümüzdeki hanelerin kanalizasyon sorunları dolasıyla foseptik çekim işlemi yapılarak çözüm sağlanmıştır.

Kozaklı İlçemize bağlı bulunan Karasenir Köyümüzde su deposu vanalarına izalasyon yapılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.