MADO

Aile Okulu Diploma Töreni İle Sona Erdi

Eğitim 01.11.2022 - 19:49, Güncelleme: 02.11.2022 - 08:27
 

Aile Okulu Diploma Töreni İle Sona Erdi

Tuzköy İlkokulu okul idaresi, kurslara katılan ve her türlü emeğini esirgemeyen kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz" açıklaması yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Aile Okulu Projesi" Türkiye genelinde sürüyor. Gülşehir İlçesi Tuzköy köyün'de düzenlenen "Aile Okulu Projesi" sertifika töreni ile sona erdi. Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Milli Eğitim Bakanlığı'nca yürütülen Aile Okulu Projesi kapsamında Gülşehir Şehit Ali Rıza Güneş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce Tuzköy İlkokulu ve Ortaokulu'nda açılan Aile Okulu Programı sertifika töreni yapıldı. Törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Resul ÇEVİK, Şehit Ali Rıza Güneş Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail KÜÇÜKKÖYLÜ,Tuzköy Ortaokulu okul müdürü Ahmet COŞKUN kursiyerlere katılım sertifikalarını takdim ettiler. Kursta görev alan Tuzköy Ortaokulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Neziha GÜVENÇ, Tuzköy İlkokulu okul idaresi, kurslara katılan ve her türlü emeğini esirgemeyen kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz" açıklaması yapıldı.
Tuzköy İlkokulu okul idaresi, kurslara katılan ve her türlü emeğini esirgemeyen kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz" açıklaması yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen " Aile Okulu Projesi" Türkiye genelinde sürüyor. Gülşehir İlçesi Tuzköy köyün'de düzenlenen " Aile Okulu Projesi" sertifika töreni ile sona erdi.

Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Milli Eğitim Bakanlığı'nca yürütülen Aile Okulu Projesi kapsamında Gülşehir Şehit Ali Rıza Güneş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce Tuzköy İlkokulu ve Ortaokulu'nda açılan Aile Okulu Programı sertifika töreni yapıldı.

Törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Resul ÇEVİK, Şehit Ali Rıza Güneş Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail KÜÇÜKKÖYLÜ,Tuzköy Ortaokulu okul müdürü Ahmet COŞKUN kursiyerlere katılım sertifikalarını takdim ettiler.

Kursta görev alan Tuzköy Ortaokulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Neziha GÜVENÇ, Tuzköy İlkokulu okul idaresi, kurslara katılan ve her türlü emeğini esirgemeyen kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz" açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.