MADO

Zağlanmış Fildişi Sahillerinde Bir Kişiyi Ülkücü Yaptı

Gündem 31.10.2022 - 19:52, Güncelleme: 31.10.2022 - 20:57
 

Zağlanmış Fildişi Sahillerinde Bir Kişiyi Ülkücü Yaptı

Zağlanmış Fildişi Sahillerinde tanışıtğı Ahmed halu isimli kişiye Milliyetçi Hareket Partisinin sembolu olan Bozkurt İşareti yaptırarak Nevşehir'e Selam göndermeyi ihmal etmedi.

Nevşehir'in Sevilen İşadamları arasında yer alan Akgül Ticaret Yöneticisi olan Fatih Zağlanmış Bugünlerde sosyal medya'da yaptğı bir paylaşım ile gündemin en ön sıralarında yer alıyor. İş Seyahatı için Güney Afrika'nın sıra dışı ülkesi Fil Dşişi Sahillerine giden İş adamı Fatih Zağlanmş bünyesinden yetiştiği Milliyetçi Haraket Partisi ve Ülkü Ocaklarının Temsil etmeyi ve Oralarda bile hizmet etmeye devam ediyor. Zağlanmış Fildişi Sahillerinde tanışıtğı Ahmed Halu isimli kişiye Milliyetçi Hareket Partisinin sembolu olan Bozkurt İşareti yaptırarak Nevşehir'e Selam göndermeyi ihmal etmedi. Akgül Ticaret Yöneticisi olan Fatih Zağlanmış, Ahmed Halu'ya ayrıca Ülkü Ocakaları genel Merkezi İle İstişare ederek kendisine Fildişi Ülkü Ocakları Başkanlığını tekli edeceğini söyledi.Salu'nun Bu Teklifi kabul Ettimi onuda Zağlanmış Ülkeye döndüğünde öğreneceğiz...
Zağlanmış Fildişi Sahillerinde tanışıtğı Ahmed halu isimli kişiye Milliyetçi Hareket Partisinin sembolu olan Bozkurt İşareti yaptırarak Nevşehir'e Selam göndermeyi ihmal etmedi.

Nevşehir'in Sevilen İşadamları arasında yer alan Akgül Ticaret Yöneticisi olan Fatih Zağlanmış Bugünlerde sosyal medya'da yaptğı bir paylaşım ile gündemin en ön sıralarında yer alıyor.

İş Seyahatı için Güney Afrika'nın sıra dışı ülkesi Fil Dşişi Sahillerine giden İş adamı Fatih Zağlanmş bünyesinden yetiştiği Milliyetçi Haraket Partisi ve Ülkü Ocaklarının Temsil etmeyi ve Oralarda bile hizmet etmeye devam ediyor.

Zağlanmış Fildişi Sahillerinde tanışıtğı Ahmed Halu isimli kişiye Milliyetçi Hareket Partisinin sembolu olan Bozkurt İşareti yaptırarak Nevşehir'e Selam göndermeyi ihmal etmedi.

Akgül Ticaret Yöneticisi olan Fatih Zağlanmış, Ahmed Halu'ya ayrıca Ülkü Ocakaları genel Merkezi İle İstişare ederek kendisine Fildişi Ülkü Ocakları Başkanlığını tekli edeceğini söyledi.Salu'nun Bu Teklifi kabul Ettimi onuda Zağlanmış Ülkeye döndüğünde öğreneceğiz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.