MADO

Bayram Coşkusu Yaşandı

Gündem 29.10.2022 - 15:56, Güncelleme: 29.10.2022 - 15:56
 

Bayram Coşkusu Yaşandı

Tören sonunda Valimiz İnci Sezer Becel, törende görev alan ekipleri tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi" açıklaması yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Nevşehir'de tam anlamı ile yüreklere hissedildi. Bayram Coşkusunun merkezi Nevşehir 3 Nolu Çim saha oldu.Törende Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Belediye Başkanı Mehmet Savran Halkın bayramını kutladı. Törenlere ilişkin olarak Nevşehir Valiliğinden "Cumhuriyetimiz 9️⃣9️⃣. yaşında.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de düzenlenen törenle coşku içerisinde kutlandı. Törende Valimiz İnci Sezer Becel bir konuşma yaptı daha sonra tören geçişi ile törene katılan gruplar protokolü ve vatandaşlarımızı selamladı. Tören bando gösterisi, halk oyunları ekibi gösterileri ve JAKEM'de eğitilen köpekler gösteri sundu. Törende okçuluk, jimnastik, halk oyunları ve halter gösterileri yapıldı. Tören sonunda Valimiz İnci Sezer Becel, törende görev alan ekipleri tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi" açıklaması yapıldı.
Tören sonunda Valimiz İnci Sezer Becel, törende görev alan ekipleri tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi" açıklaması yapıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Nevşehir'de tam anlamı ile yüreklere hissedildi.

Bayram Coşkusunun merkezi Nevşehir 3 Nolu Çim saha oldu.Törende Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Belediye Başkanı Mehmet Savran Halkın bayramını kutladı.

Törenlere ilişkin olarak Nevşehir Valiliğinden "Cumhuriyetimiz 9️⃣9️⃣. yaşında.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de düzenlenen törenle coşku içerisinde kutlandı.

Törende Valimiz İnci Sezer Becel bir konuşma yaptı daha sonra tören geçişi ile törene katılan gruplar protokolü ve vatandaşlarımızı selamladı.

Tören bando gösterisi, halk oyunları ekibi gösterileri ve JAKEM'de eğitilen köpekler gösteri sundu.

Törende okçuluk, jimnastik, halk oyunları ve halter gösterileri yapıldı.

Tören sonunda Valimiz İnci Sezer Becel, törende görev alan ekipleri tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi" açıklaması yapıldı. ResimLink - Resim Yükle ResimLink - Resim Yükle ResimLink - Resim Yükle ResimLink - Resim Yükle
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.