MADO

Acıgöl'de Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Asayiş 22.10.2022 - 16:48, Güncelleme: 23.10.2022 - 09:37
 

Acıgöl'de Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon düzenledi.

Acıgöl İlçe Kaymakamlığı tarafindan yapılan açıklamada düzenlenen operasyonda Silah ve Uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi. Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyona ilişkin olarak "Acıgöl Kaymakamlığı ilçe jandarma komutanlığı tarafından; gençlerimizi ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızı uyuşturucu illetinden korumaya yönelik çalışmalar kapsamında adli makamlarla yürütülen planlı çalışmalar sonucunda, şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir" açıklaması yapıldı.
Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon düzenledi.
Acıgöl İlçe Kaymakamlığı tarafindan yapılan açıklamada düzenlenen operasyonda Silah ve Uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi.

Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyona ilişkin olarak " Acıgöl Kaymakamlığı ilçe jandarma komutanlığı tarafından; gençlerimizi ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızı uyuşturucu illetinden korumaya yönelik çalışmalar kapsamında adli makamlarla yürütülen planlı çalışmalar sonucunda, şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir" açıklaması yapıldı. ResimLink - Resim Yükle
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.