MADO

Maaş Promosyonları Güncellendi

Gündem 20.10.2022 - 13:24, Güncelleme: 20.10.2022 - 13:30
 

Maaş Promosyonları Güncellendi

"Revize edilen protokol kapsamında Nevşehir merkez ilçe okul ve kurumlarında görev yapan personellerine hayırlı olsun" denildi

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü merkez ilçe personellerine ait maaş ödeme protokolü Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT, Ziraat Bankası A.Ş Nevşehir Şube Müdürü Yusuf KASAP, Eğitim Bir-Sen Başkanı Mustafa ÇİFTÇİ, Türk Eğitim-Sen Başkan Yardımcısı Memiş BÜLBÜL ve sendika temsilcilerinin katılımıyla güncellendi. Revize edilen protokol kapsamında Nevşehir merkez ilçe okul ve kurumlarında görev yapan personellerimize ait promosyon ekim ayı içerisinde hesaplarına yatırılacaktır. Revize edilen maaş protokolü ile ilgili olarak tüm paydaşlara teşekkür eder, protokolün personellerimize hayırlı olmasını dileriz.
"Revize edilen protokol kapsamında Nevşehir merkez ilçe okul ve kurumlarında görev yapan personellerine hayırlı olsun" denildi
Milli Eğitim Müdürlüğü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü merkez ilçe personellerine ait maaş ödeme protokolü Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT, Ziraat Bankası A.Ş Nevşehir Şube Müdürü Yusuf KASAP, Eğitim Bir-Sen Başkanı Mustafa ÇİFTÇİ, Türk Eğitim-Sen Başkan Yardımcısı Memiş BÜLBÜL ve sendika temsilcilerinin katılımıyla güncellendi.

Revize edilen protokol kapsamında Nevşehir merkez ilçe okul ve kurumlarında görev yapan personellerimize ait promosyon ekim ayı içerisinde hesaplarına yatırılacaktır.

Revize edilen maaş protokolü ile ilgili olarak tüm paydaşlara teşekkür eder, protokolün personellerimize hayırlı olmasını dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.