MADO

Tekstilkent'te Çalışacak 250 Kişi Aranıyor

Gündem 18.10.2022 - 12:58, Güncelleme: 18.10.2022 - 13:13
 

Tekstilkent'te Çalışacak 250 Kişi Aranıyor

BELİRTİLEN KURUMLARA BAŞVURARAK ÖN BAŞVURU FORMUNU DOLDURMALARI RİCA OLUNUR" denildi.

Dün Temeli Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank tarafından atılan Acıgöl OSB'de kurulacak Tekstil Fabrikasında çalışacak 250 işçi için alım başvurularının başladığı açıklandı Açıklama Ticaret ve Sanayi Odasından yapıldı. Açıklamada "ACIGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE 2023 YILINDA FAALİYETE GEÇECEK 250 KİŞİLİK İSTİHDAM SAĞLAYACAK TEKSTİL FABRİKASINDA ÇALIŞMAK İÇİN ÖN BAŞVURU ALIMI OLACAKTIR. ÖN BAŞVURU DURUMUNA GÖRE KURSLAR AÇILACAK OLUP BAŞVURULAR NEVŞEHİR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE (İŞKUR), ACIGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA YAPILACAKTIR. SEKTÖRDE VE BELİRTİLEN İŞ YERİNDE ÇALIŞMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZIN YUKARDA BELİRTİLEN KURUMLARA BAŞVURARAK ÖN BAŞVURU FORMUNU DOLDURMALARI RİCA OLUNUR" denildi.
BELİRTİLEN KURUMLARA BAŞVURARAK ÖN BAŞVURU FORMUNU DOLDURMALARI RİCA OLUNUR" denildi.
Dün Temeli Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank tarafından atılan Acıgöl OSB'de kurulacak Tekstil Fabrikasında çalışacak 250 işçi için alım başvurularının başladığı açıklandı

Açıklama Ticaret ve Sanayi Odasından yapıldı. Açıklamada "ACIGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE 2023 YILINDA FAALİYETE GEÇECEK 250 KİŞİLİK İSTİHDAM SAĞLAYACAK TEKSTİL FABRİKASINDA ÇALIŞMAK İÇİN ÖN BAŞVURU ALIMI OLACAKTIR.

ÖN BAŞVURU DURUMUNA GÖRE KURSLAR AÇILACAK OLUP BAŞVURULAR NEVŞEHİR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE (İŞKUR), ACIGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA YAPILACAKTIR.

SEKTÖRDE VE BELİRTİLEN İŞ YERİNDE ÇALIŞMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZIN YUKARDA BELİRTİLEN KURUMLARA BAŞVURARAK ÖN BAŞVURU FORMUNU DOLDURMALARI RİCA OLUNUR" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.