MADO

Bakan Varank Nevşehir'e Geliyor

Gündem 14.10.2022 - 11:15, Güncelleme: 14.10.2022 - 11:15
 

Bakan Varank Nevşehir'e Geliyor

Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın daha sonra çeşitli programlara katılması bekleniyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Nevşehir'e Geliyor. Bakan Varank Nevşehir'de çeşitli görüşmelerde ve ziyaretlerde bulunacak. Ak Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" kapsamında Nevşehir'e gelmesi beklenen,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank şu ana kadar açıklanan tek resmi programı Gazetecilerle Buluşma oldu. Pazartesi sabahı Saat 09.30'da Gazetecilerle Buluşacak olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın daha sonra çeşitli programlara katılması bekleniyor.
Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın daha sonra çeşitli programlara katılması bekleniyor.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Nevşehir'e Geliyor. Bakan Varank Nevşehir'de çeşitli görüşmelerde ve ziyaretlerde bulunacak.

Ak Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" kapsamında Nevşehir'e gelmesi beklenen, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank şu ana kadar açıklanan tek resmi programı Gazetecilerle Buluşma oldu.

Pazartesi sabahı Saat 09.30'da Gazetecilerle Buluşacak olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın daha sonra çeşitli programlara katılması bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.