MADO

Ziraat Odasından, Parmaksız'a Ziyaret

Nevşehir 10.10.2022 - 15:00, Güncelleme: 10.10.2022 - 15:00
 

Ziraat Odasından, Parmaksız'a Ziyaret

Parmaksız'da "Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya Teşekkür ederim" açıklamasında bulundu

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan seçimlerle yeniden, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Mehmet Arif Parmaksız'a Hayırlı Olsun Ziyaretler sürüyor. Son ziyaret Nevşehir Ziraat Odasından yapıldı.Nevşehir Ziraat Odası yönetim kurulu Başkanı Kahraman Kaya,Başkan vekili Ahmet Yurdusev,Yönetim kurulu Üyeleri Nurettin Civez,Oğuzhan Deniz,Yavuz Ahmet Palteki,Gülşehir Ziraat Odası Başkanı Hacı Mehmet Baysal'la birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız'da "Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya Teşekkür ederim" açıklamasında bulundu
Parmaksız'da "Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya Teşekkür ederim" açıklamasında bulundu
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan seçimlerle yeniden, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Mehmet Arif Parmaksız'a Hayırlı Olsun Ziyaretler sürüyor.

Son ziyaret Nevşehir Ziraat Odasından yapıldı.Nevşehir Ziraat Odası yönetim kurulu Başkanı Kahraman Kaya,Başkan vekili Ahmet Yurdusev,Yönetim kurulu Üyeleri Nurettin Civez,Oğuzhan Deniz,Yavuz Ahmet Palteki,Gülşehir Ziraat Odası Başkanı Hacı Mehmet Baysal'la birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız'da "Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya Teşekkür ederim" açıklamasında bulundu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.