MADO

Parmaksız'dan İlk Açıklama Geldi

Nevşehir 01.10.2022 - 18:20, Güncelleme: 01.10.2022 - 18:20
 

Parmaksız'dan İlk Açıklama Geldi

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız daha sonra alanda bulunanların tepriklerini kabul etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının 100.Yılında yeniden büyük bir teveccüh ile seçimi kazanan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız,seçim sonuçları netleştikten sonra ilk açıklamasını Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası Önünde toplanan Taraftarlarına yaptı. Parmaksız 'Nevşehir İş Alemi, ben ekibime tekrar 4 yıllığına ehliyetimizi onayaşmıştır,Çalışmalarınızdan dolayı sahsım ve ekib arkadaşlarım adına hepinz teşekkür ediyorum.Eksiklerimiz hatalarımız var demekki grupların bazılarını kaybettik,onları da telafi edeceğiz ama Meclis çoğunluğu bizde, Yönetim Kurulu bizde. Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum,İnşallah Önümüzdeki günlerde genel bir toplantı yapğacağız'' dedi.Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız daha sonra alanda bulunanların tepriklerini kabul etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız daha sonra alanda bulunanların tepriklerini kabul etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının 100.Yılında yeniden büyük bir teveccüh ile seçimi kazanan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız,seçim sonuçları netleştikten sonra ilk açıklamasını Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası Önünde toplanan Taraftarlarına yaptı.

Parmaksız 'Nevşehir İş Alemi, ben ekibime tekrar 4 yıllığına ehliyetimizi onayaşmıştır,Çalışmalarınızdan dolayı sahsım ve ekib arkadaşlarım adına hepinz teşekkür ediyorum.Eksiklerimiz hatalarımız var demekki grupların bazılarını kaybettik,onları da telafi edeceğiz ama Meclis çoğunluğu bizde, Yönetim Kurulu bizde.

Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum,İnşallah Önümüzdeki günlerde genel bir toplantı yapğacağız'' dedi. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız daha sonra alanda bulunanların tepriklerini kabul etti.

Screenshot_2.png Screenshot_3.png Screenshot_4.png Screenshot_5.png secim.png tic.png

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.