MADO

Ferdi Masa Tenisi İl Birinciliği Sonuçlandı

Spor 19.09.2022 - 19:27, Güncelleme: 20.09.2022 - 08:23
 

Ferdi Masa Tenisi İl Birinciliği Sonuçlandı

Kulüpler Arası Minikler ve Küçükler (Kız-Erkek) Takım ve Ferdi Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları Nevşehir Gençlik Merkezi Spor Salonunda düzenlendi.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Kulüpler Arası Minikler ve Küçükler (Kız-Erkek) Takım ve Ferdi Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları Nevşehir Gençlik Merkezi Spor Salonunda düzenlendi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalya töreni düzenlendi. Müsabaka Sonuçları: Takım Minikler (Kız) 1-) Belediye Spor(A) 2-) Belediye Spor(B) Takım Minikler (Erkek) 1-) Belediye Spor(A) 2-) Gençlik Spor Takım Küçükler (Kız) 1-) Gençlik Spor (A) 2-) Gençlik Spor (B) 3-) Belediye Spor(B) 4-) Belediye Spor(A) Takım Küçükler (Erkek) 1-) Gençlik Spor(A) 2-) Belediye Spor 3-) Gençlik Spor(B) Ferdi Minik (Kız) 1-) Müberra Pamuk 2-) Irmak Ökçe 3-) Elif Koca Ferdi Minik (Erkek) 1-) Bora Işıktaş 2-) Taha Bartu Eravcı 3-) Yusuf Abalı  Ferdi Küçükler (Kız) 1-) Gülsüm Büşra Göktaş 2-) Beyza Çınar 3-) Ayşegül Yılmaz Ferdi Küçükler (Erkek) 1-) Ensar Salim Kesekçi 2-) İbrahim Aras Güvenç 3-) Yusuf Efe Kaya Müsabakaya katılan tüm sporcuları tebrik ederiz'' denildi.
Kulüpler Arası Minikler ve Küçükler (Kız-Erkek) Takım ve Ferdi Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları Nevşehir Gençlik Merkezi Spor Salonunda düzenlendi.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Kulüpler Arası Minikler ve Küçükler (Kız-Erkek) Takım ve Ferdi Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları Nevşehir Gençlik Merkezi Spor Salonunda düzenlendi.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalya töreni düzenlendi.

Müsabaka Sonuçları:

Takım Minikler (Kız)

1-) Belediye Spor(A)

2-) Belediye Spor(B)

Takım Minikler (Erkek)

1-) Belediye Spor(A)

2-) Gençlik Spor

Takım Küçükler (Kız)

1-) Gençlik Spor (A)

2-) Gençlik Spor (B)

3-) Belediye Spor(B)

4-) Belediye Spor(A)

Takım Küçükler (Erkek)

1-) Gençlik Spor(A)

2-) Belediye Spor

3-) Gençlik Spor(B)

Ferdi Minik (Kız)

1-) Müberra Pamuk

2-) Irmak Ökçe

3-) Elif Koca

Ferdi Minik (Erkek)

1-) Bora Işıktaş

2-) Taha Bartu Eravcı

3-) Yusuf Abalı 

Ferdi Küçükler (Kız)

1-) Gülsüm Büşra Göktaş

2-) Beyza Çınar

3-) Ayşegül Yılmaz

Ferdi Küçükler (Erkek)

1-) Ensar Salim Kesekçi

2-) İbrahim Aras Güvenç

3-) Yusuf Efe Kaya

Müsabakaya katılan tüm sporcuları tebrik ederiz'' denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.