MADO

Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali Başliyor

İlçe Haberleri 28.08.2022 - 20:18, Güncelleme: 01.09.2022 - 12:37
 

Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali Başliyor

Festivalde Musfata Ceceli, Bilal Sonses ve İsmail Altunsaray konser verecek.

Bu yıl 50.si gerçekleştirilecek Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali, 9 Eylül Cuma günü saat 16:00’da kortejle başlayacak. Ürgüp üzümünün tanıtımı ve tarımın desteklenmesinin amaçlandığı festivalde Mustafa Ceceli'de sahne alacak. Ayrıca festival üzüm ikramları, yarışmalar, halk oyunları gösterileri, pekmez yapımı, bağ bozumu, ikramlar gibi renkli görüntülere sahne olacak. Bu konuda Ürgüp Belediyesinden yapılan açıklamada '' Yarım asırlık gelenek başlıyor.Masalkent Ürgüp’ün; tarihini, kültürünü, tarımını, ve bir çok değerini ön plana çıkaracağımız, “.Ürgüp Bağ Bozumu Festivali” 9-10 Eylül’de sizlerle. Türkiye’nin en lezzetli Festivalini kaçırmayın. " Öte yandan festivalde Musfata Ceceli, Bilal Sonses ve İsmail Altunsaray konser verecek.
Festivalde Musfata Ceceli, Bilal Sonses ve İsmail Altunsaray konser verecek.

Bu yıl 50.si gerçekleştirilecek Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali, 9 Eylül Cuma günü saat 16:00’da kortejle başlayacak.

Ürgüp üzümünün tanıtımı ve tarımın desteklenmesinin amaçlandığı festivalde Mustafa Ceceli'de sahne alacak. Ayrıca festival üzüm ikramları, yarışmalar, halk oyunları gösterileri, pekmez yapımı, bağ bozumu, ikramlar gibi renkli görüntülere sahne olacak.

Bu konuda Ürgüp Belediyesinden yapılan açıklamada '' Yarım asırlık gelenek başlıyor.Masalkent Ürgüp’ün; tarihini, kültürünü, tarımını, ve bir çok değerini ön plana çıkaracağımız, “.Ürgüp Bağ Bozumu Festivali” 9-10 Eylül’de sizlerle. Türkiye’nin en lezzetli Festivalini kaçırmayın.

" Öte yandan festivalde Musfata Ceceli, Bilal Sonses ve  İsmail Altunsaray konser verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.