MADO

Parmaksız "Ticaret Odası Amiral Gemisi Oldu"

Nevşehir 26.08.2022 - 10:43, Güncelleme: 26.08.2022 - 11:08
 

Parmaksız "Ticaret Odası Amiral Gemisi Oldu"

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız daha sonra Gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ve Basın mensupları bu sabah kahvaltıda buluştu. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen kahvaltı sonrasında, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız bir açıklama yaptı Parmaksız "Biz ilk olarak 2000 yılında seçildik, o gün Nevşehir Caddelerine pankartlar astık ve dedikki biz üç şey yapıcaz.Bunlar Üniversite Kurdurucaz,Organize Sanayi kurucaz ve Giden Birliğin yerine Acemi Birliği getirecegiz di. Bugün baktınız zaman Üniversitemiz kuruldu ve Organize Sanayimiz kuruldu. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız,Yüksel Babaoğlu'nun neden istifa ettiği konusunda ilk defa konuştu ve Babaoğlu "Yakınını işe almadığımız için istifa etti.Baska bir sebebi yok, bununda şahitleri var" dedi.. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız "Rıfat Hisarcıklıoğlu Aday olmasa Aday olurmuydunuz" sorusuna ise "Bizim Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte bir yolculuğumuz var, açık soyleyim Rıfat bey Aday olmasa bende olmaz'dım"açıklamasını yaptı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız daha sonra Gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ve Basın mensupları bu sabah kahvaltıda buluştu.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen kahvaltı sonrasında, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız bir açıklama yaptı

Parmaksız "Biz ilk olarak 2000 yılında seçildik, o gün Nevşehir Caddelerine pankartlar astık ve dedikki biz üç şey yapıcaz.Bunlar Üniversite Kurdurucaz,Organize Sanayi kurucaz ve Giden Birliğin yerine Acemi Birliği getirecegiz di. Bugün baktınız zaman Üniversitemiz kuruldu ve Organize Sanayimiz kuruldu.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız,Yüksel Babaoğlu'nun neden istifa ettiği konusunda ilk defa konuştu ve Babaoğlu "Yakınını işe almadığımız için istifa etti.Baska bir sebebi yok, bununda şahitleri var" dedi..

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız "Rıfat Hisarcıklıoğlu Aday olmasa Aday olurmuydunuz" sorusuna ise "Bizim Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte bir yolculuğumuz var, açık soyleyim Rıfat bey Aday olmasa bende olmaz'dım"açıklamasını yaptı. IMG20220826103914.jpg IMG20220826103908.jpg IMG20220826103903.jpg IMG20220826103857.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.