MADO

Nevşehir'den Bir Kraliçe Geçti

Nevşehir 17.08.2022 - 20:03, Güncelleme: 18.08.2022 - 09:09
 

Nevşehir'den Bir Kraliçe Geçti

Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah Nevşehir'in tarihi ve Turistik Mekanlarını gezdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya gelen Malezya Kralı Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Şah'ın eşi Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah Nevşehir'in tarihi ve Turistik Mekanlarını gezdi. Kraliçe Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Valimiz İnci Sezer Becel tarafından Kapadokya Havalimanında karşılandı. Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Vali İnci Sezer Becel refakatinde Kapadokya Bölgesi’nin gözde turizm merkezlerinden olan Uçhisar Güvercinlik Vadisi seyir tepesi alanını gezdi. Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Vali İnci Sezer Becel refakatinde Kapadokya Bölgesi turizm merkezlerinden Göreme Açık Hava Müzesini ziyaret etti. Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, son olarak Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile birlikte, Nevşehir tarihi Kurşunlu Camisini ziyaret etti.  
Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah Nevşehir'in tarihi ve Turistik Mekanlarını gezdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya gelen Malezya Kralı Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Şah'ın eşi Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah Nevşehir'in tarihi ve Turistik Mekanlarını gezdi.

Kraliçe Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Valimiz İnci Sezer Becel tarafından Kapadokya Havalimanında karşılandı.

Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Vali İnci Sezer Becel refakatinde Kapadokya Bölgesi’nin gözde turizm merkezlerinden olan Uçhisar Güvercinlik Vadisi seyir tepesi alanını gezdi.

Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Vali İnci Sezer Becel refakatinde Kapadokya Bölgesi turizm merkezlerinden Göreme Açık Hava Müzesini ziyaret etti.

Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, son olarak Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile birlikte, Nevşehir tarihi Kurşunlu Camisini ziyaret etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.