MADO

Şaziye Gümüş Madalya Kazandı

Nevşehir 11.08.2022 - 20:41, Güncelleme: 12.08.2022 - 09:09
 

Şaziye Gümüş Madalya Kazandı

Milli sporcularımız günü 3 altın ve 6 gümüş madalya ile tamamladı.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda Halter branşının ilk gününde Türk sporcularımız 9 madalya aldı. Halter müsabakaları TUYAP Fuar Merkezi'nde başladı. Bu branşta 24 ülkeden 59'u kadın, 89'u erkek toplam 148 sporcu mücadele ediyor. Milli sporcularımız günü 3 altın ve 6 gümüş madalya ile tamamladı. Kadınlar 49 kiloda Milli Sporcular, üç kategoride de kürsünün ilk iki basamağını alarak 6 madalya elde etti. Duygu Alıcı; koparma, silkme ve toplamda altın, Şaziye Erdoğan ise aynı kategorilerde gümüş madalyanın sahibi oldu. Kadınlar 45 kiloda Cansu Bektaş; koparma, silkme ve toplamda gümüş madalya alarak Türkiye'ye 3 madalya kazandırdı. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları Kadınlar 49 kg’da altın madalya alan Milli Sporcumuz Duygu Alıcıyı ve gümüş madalya alan Milli Sporcumuz Şaziye Erdoğan ile 45 kg’da gümüş madalya alan Cansu Bektaş’ı tebrik ederiz'' açıklaması yapıldı
Milli sporcularımız günü 3 altın ve 6 gümüş madalya ile tamamladı.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda Halter branşının ilk gününde Türk sporcularımız 9 madalya aldı.

Halter müsabakaları TUYAP Fuar Merkezi'nde başladı. Bu branşta 24 ülkeden 59'u kadın, 89'u erkek toplam 148 sporcu mücadele ediyor.

Milli sporcularımız günü 3 altın ve 6 gümüş madalya ile tamamladı.

Kadınlar 49 kiloda Milli Sporcular, üç kategoride de kürsünün ilk iki basamağını alarak 6 madalya elde etti. Duygu Alıcı; koparma, silkme ve toplamda altın, Şaziye Erdoğan ise aynı kategorilerde gümüş madalyanın sahibi oldu.

Kadınlar 45 kiloda Cansu Bektaş; koparma, silkme ve toplamda gümüş madalya alarak Türkiye'ye 3 madalya kazandırdı.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları Kadınlar 49 kg’da altın madalya alan Milli Sporcumuz Duygu Alıcıyı ve gümüş madalya alan Milli Sporcumuz Şaziye Erdoğan ile 45 kg’da gümüş madalya alan Cansu Bektaş’ı tebrik ederiz'' açıklaması yapıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.