MADO

Helal Olsun Zabıtaya

İlçe Haberleri 10.08.2022 - 19:18, Güncelleme: 11.08.2022 - 09:35
 

Helal Olsun Zabıtaya

Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, ilçemiz pazar yerinde yurtdışında yaşayan bir vatandaşa ait içerisinde yüklü miktarda Döviz ve TL bulunan cüzdanı, sahibine ulaşarak eksiksiz bir şekilde teslim etti.

Avanos Belediyesi Zabıta ekipleri Buldukları içinde Doviz ve TL bulunan cüzdanı sahibine teslim ettiler.İddiaya göre Avanos İlçesinde Pazar yerinde denetim yapan zabıtalar yerde bir cüzdan ile karşılaştılar.Cüzdan'ı alarak merkezlerine getieen Zabıta'lar daha sonra Cüzdan Sahibini aramaya başladılar. Avanos Zabıta Müdürlüğü Personeli kısa sürede Cüzdan sahibine ulaştı.Cüzdan sahibi yurt dışında yaşayan bir vatandaştı.Cüzdan sahibine içindekileri eksiksiz halde teslim edilirken,Avanos belediyesinden yapılan açıklamada ''Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, ilçemiz pazar yerinde yurtdışında yaşayan bir vatandaşa ait içerisinde yüklü miktarda Döviz ve TL bulunan cüzdanı, sahibine ulaşarak eksiksiz bir şekilde teslim etti. Cüzdanın sahibi bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zabıta Müdürlüğü personellerimize  teşekkürlerini iletti'' denildi.  
Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, ilçemiz pazar yerinde yurtdışında yaşayan bir vatandaşa ait içerisinde yüklü miktarda Döviz ve TL bulunan cüzdanı, sahibine ulaşarak eksiksiz bir şekilde teslim etti.

Avanos Belediyesi Zabıta ekipleri Buldukları içinde Doviz ve TL bulunan cüzdanı sahibine teslim ettiler.İddiaya göre Avanos İlçesinde Pazar yerinde denetim yapan zabıtalar yerde bir cüzdan ile karşılaştılar.Cüzdan'ı alarak merkezlerine getieen Zabıta'lar daha sonra Cüzdan Sahibini aramaya başladılar.

Avanos Zabıta Müdürlüğü Personeli kısa sürede Cüzdan sahibine ulaştı.Cüzdan sahibi yurt dışında yaşayan bir vatandaştı.Cüzdan sahibine içindekileri eksiksiz halde teslim edilirken,Avanos belediyesinden yapılan açıklamada ''Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, ilçemiz pazar yerinde yurtdışında yaşayan bir vatandaşa ait içerisinde yüklü miktarda Döviz ve TL bulunan cüzdanı, sahibine ulaşarak eksiksiz bir şekilde teslim etti.

Cüzdanın sahibi bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zabıta Müdürlüğü personellerimize  teşekkürlerini iletti'' denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.