MADO

Avanos'lular Dünya'dan Danslar İzledi

Nevşehir 08.08.2022 - 09:39, Güncelleme: 08.08.2022 - 11:08
 

Avanos'lular Dünya'dan Danslar İzledi

Dans gösterilerine ev sahipliği organizasynun son gecesinde Avanos Belediye Başan Celal Alper İbaş'da sahnede hünerlerini gösterdi.

Avanos İlçesinde düzenlenen ve Dünya'nın çeşitli ülkelerinden gelen dans gruplarını ağırlayan ve iki gün süren 2.Uluslararası Avanos-Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivali, Başkan İbaş'ın da eşlik ettiği kapanış programı ile sona erdi. Avanos Amfi Tiyatro'nun bir birinden güzel Dans gösterilerine ev sahipliği organizasynun son gecesinde Avanos Belediye Başan Celal Alper İbaş'da sahnede hünerlerini gösterdi. İbaş Ekiple birlikte eybek oynadı.Avanos Belediye Başan Celal Alper İbaş ''II. Uluslararası Avanos-Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivali'miz dünyanın farklı ülkelerinden gelen dans gruplarının birbirinden renkli performansları ve vatandaşlarımızın coşkulu katılımı ile sona erdi'' notu ile bu renkli organizasonyun sona erdiğini duyurudu..
Dans gösterilerine ev sahipliği organizasynun son gecesinde Avanos Belediye Başan Celal Alper İbaş'da sahnede hünerlerini gösterdi.

Avanos İlçesinde düzenlenen ve Dünya'nın çeşitli ülkelerinden gelen dans gruplarını ağırlayan ve iki gün süren 2.Uluslararası Avanos-Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivali, Başkan İbaş'ın da eşlik ettiği kapanış programı ile sona erdi.

Avanos Amfi Tiyatro'nun bir birinden güzel Dans gösterilerine ev sahipliği organizasynun son gecesinde Avanos Belediye Başan Celal Alper İbaş'da sahnede hünerlerini gösterdi.

İbaş Ekiple birlikte eybek oynadı. Avanos Belediye Başan Celal Alper İbaş ''II. Uluslararası Avanos-Kapadokya Dünya Halk Dansları Festivali'miz dünyanın farklı ülkelerinden gelen dans gruplarının birbirinden renkli performansları ve vatandaşlarımızın coşkulu katılımı ile sona erdi'' notu ile bu renkli organizasonyun sona erdiğini duyurudu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.