MADO

Valilik Teşekkür Mesajı Yayınladı

Nevşehir 07.08.2022 - 12:42, Güncelleme: 07.08.2022 - 12:42
 

Valilik Teşekkür Mesajı Yayınladı

Başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişçi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz'' denildi.

Nevşehir Valiliğinden Yapılan Açıklmada ''Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sn. Ebubekir Gizligider ve Valimiz İnci Sezer Becel, İl Protokolümüz ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, Gülşehir İlçe sınırları içerisinde ki Kızılırmak Havzası üzerine yapılan 1. Etap 800 metre Rekreasyon Projesini yerinde inceleyerek, bilgiler aldı.   Bakan Yardımcısı Gizligider, Vali Becel ve beraberindeki heyet Gülşehir’de devam eden Millet Bahçesi çalışma alanlarını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Gülşehir Kızılırmak Havzasının çehresini değiştirecek olan projeye destekleri için başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişçi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz'' denildi.  
Başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişçi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz'' denildi.
Nevşehir Valiliğinden Yapılan Açıklmada ''Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sn. Ebubekir Gizligider ve Valimiz İnci Sezer Becel, İl Protokolümüz ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, Gülşehir İlçe sınırları içerisinde ki Kızılırmak Havzası üzerine yapılan 1. Etap 800 metre Rekreasyon Projesini yerinde inceleyerek, bilgiler aldı.
 
Bakan Yardımcısı Gizligider, Vali Becel ve beraberindeki heyet Gülşehir’de devam eden Millet Bahçesi çalışma alanlarını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Gülşehir Kızılırmak Havzasının çehresini değiştirecek olan projeye destekleri için başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişçi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz'' denildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.