MADO

Geri Dönüşüm Kursu Açıldı

Nevşehir 31.07.2022 - 09:22, Güncelleme: 31.07.2022 - 09:22
 

Geri Dönüşüm Kursu Açıldı

Bu kurslarla kadınlar atık kumaşları kullanılabilir hale getirerek ev ekonomilerine katkı sağlıyor ayrıca ülke ekonomisine de destek olmayı düşünüyorlar.

Nevşehir Merkez İlçesi Alacaşar Şehit Cebrail Aksöz İlkokulu bünyesinde Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan dikiş kurslarında geri dönüşüm malzemeleri ile üretilen kıyafetlerin sergisi İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT, Nevşehir Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fedakar KOÇAK, okul müdürü Ayşe Köse BEKTAŞ, kurs öğretmeni Derya SARITOSUN ve kursiyerlerin katılımları ile açıldı. Geri dönüşüm ürünlerinden yapılmış olan kıyafetlerden oluşan sergi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Bu kurslarla kadınlar atık kumaşları kullanılabilir hale getirerek ev ekonomilerine katkı sağlıyor ayrıca ülke ekonomisine de destek olmayı düşünüyorlar. İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT Nevşehir Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fedakar KOÇAK'a, okul müdürü Ayşe Köse BEKTAŞ'a, kurs öğretmeni Derya SARITOSUN'a ve kursiyerlere emekleri için teşekkürlerini sunarak sergiden ayrıldılar.
Bu kurslarla kadınlar atık kumaşları kullanılabilir hale getirerek ev ekonomilerine katkı sağlıyor ayrıca ülke ekonomisine de destek olmayı düşünüyorlar.

Nevşehir Merkez İlçesi Alacaşar Şehit Cebrail Aksöz İlkokulu bünyesinde Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan dikiş kurslarında geri dönüşüm malzemeleri ile üretilen kıyafetlerin sergisi İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT, Nevşehir Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fedakar KOÇAK, okul müdürü Ayşe Köse BEKTAŞ, kurs öğretmeni Derya SARITOSUN ve kursiyerlerin katılımları ile açıldı.

Geri dönüşüm ürünlerinden yapılmış olan kıyafetlerden oluşan sergi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Bu kurslarla kadınlar atık kumaşları kullanılabilir hale getirerek ev ekonomilerine katkı sağlıyor ayrıca ülke ekonomisine de destek olmayı düşünüyorlar.

İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT Nevşehir Şehit Jandarma Onbaşı Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fedakar KOÇAK'a, okul müdürü Ayşe Köse BEKTAŞ'a, kurs öğretmeni Derya SARITOSUN'a ve kursiyerlere emekleri için teşekkürlerini sunarak sergiden ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.