MADO

Bu Muhtarın Eli Öpülür..

Gündem 26.07.2022 - 21:12, Güncelleme: 26.07.2022 - 21:12
 

Bu Muhtarın Eli Öpülür..

Allah herkesten razı olsun Allah ta sizleri sevindirsin muhtarlık masa başında değil sahada yapılır bunuda Başardık" diye yazdı.

Kozaklı İlçesi, Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu inanılmaz bir olaya imza attı.Abdioglu Bankadan Evi satılan bir vatandaşın ev parasını toplayıp tapusunu geri aldı. Akpınar Köyü Muhtarı Minnet Abdioğlu, kendi çabaları ve sosyal medyada düzenlediği kampanya ile yaklaşık 60 bin TL'yi toplayarak Evi İcraadan satılan Köylüsünün evinin tapusunu Kayseri'den alarak sahibine geri verdi. Kozaklı İlçesi, Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu "Evi satılan vatandaşımızın parasını toplayarak bugün Kayseri'den tapusunu aldık o aileye teslim ettim Allah herkesten razı olsun Allah ta sizleri sevindirsin muhtarlık masa başında değil sahada yapılır bunuda Başardık" diye yazdı.
Allah herkesten razı olsun Allah ta sizleri sevindirsin muhtarlık masa başında değil sahada yapılır bunuda Başardık" diye yazdı.
Kozaklı İlçesi, Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu inanılmaz bir olaya imza attı.Abdioglu Bankadan Evi satılan bir vatandaşın ev parasını toplayıp tapusunu geri aldı.

Akpınar Köyü Muhtarı Minnet Abdioğlu, kendi çabaları ve sosyal medyada düzenlediği kampanya ile yaklaşık 60 bin TL'yi toplayarak Evi İcraadan satılan Köylüsünün evinin tapusunu Kayseri'den alarak sahibine geri verdi.

Kozaklı İlçesi, Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu "Evi satılan vatandaşımızın parasını toplayarak bugün Kayseri'den tapusunu aldık o aileye teslim ettim Allah herkesten razı olsun Allah ta sizleri sevindirsin muhtarlık masa başında değil sahada yapılır bunuda Başardık" diye yazdı. FB_IMG_1658859139098.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.