MADO

Şekilli Balonlar, Bi Şekil İnsanlar

Yaşam 21.07.2022 - 16:15, Güncelleme: 23.07.2022 - 12:50
 

Şekilli Balonlar, Bi Şekil İnsanlar

Balonlar artık Ürgüp'ten de kalkmalı, Kapadokya ilçeleri arasındaki bu adaletsizlik sona ermelidir.

ŞEKİLLİ BALONLAR, BİR ŞEKİL İNSANLAR  Şekilden şekile girmek balonlara çok yakışıyor, insanlara değil. Bukalemun muyuz biz yaw? Ya göründüğün gibi ol, ya olduğun gibi görün. Yapılan işin zararı olmaz derler, hayırlı iş olsun yeter ki. Hazırlayanın, organize edenin ellerine sağlık. Kapadokya uçarak gezilebiliyor. Kapadokya'yı yürümeden giden de var. Bir rehberden özelliklerini dinlemeden giden var. Kayasına dokunmadan giden var. Kaya kiliselerini, camilerini, mağara evleri olan köyleri, yeraltışehirlerini, vadilerini, peribacası oluşumlarını dahi görmeden giden var. Balon fiyatlarının çeşitli sebeplerle karaborsaya düşüp, asansör gibi çıkıp inmesinden yorulduk, bıktık, usandık, utandık da utandık. Her özelliği aynı olan bir birşeyin fiyatı her işletmede aynı olmalı yaw. Bizim karakterimiz bağımsızlıktır, fırsatçılık, kurnazlık, ahlaksızlık değil. Balonlar artık Ürgüp'ten de kalkmalı, Kapadokya ilçeleri arasındaki bu adaletsizlik sona ermelidir. Bu işleri organize edecek ehil eller yok bu memlekette ya da adamlar o kadar parasal olarak güçlenmişler ki mafyavari olmuşlar, herkes bir yerinden korkuyor. İş lafa gelince başka Kapadokya yok, biz Allah'tan korkarız. He he he, he yaw, he.
Balonlar artık Ürgüp'ten de kalkmalı, Kapadokya ilçeleri arasındaki bu adaletsizlik sona ermelidir.

ŞEKİLLİ BALONLAR, BİR ŞEKİL İNSANLAR 

Şekilden şekile girmek balonlara çok yakışıyor, insanlara değil. Bukalemun muyuz biz yaw?

Ya göründüğün gibi ol, ya olduğun gibi görün.

Yapılan işin zararı olmaz derler, hayırlı iş olsun yeter ki. Hazırlayanın, organize edenin ellerine sağlık.

Kapadokya uçarak gezilebiliyor.

Kapadokya'yı yürümeden giden de var.

Bir rehberden özelliklerini dinlemeden giden var.

Kayasına dokunmadan giden var. Kaya kiliselerini, camilerini, mağara evleri olan köyleri, yeraltışehirlerini, vadilerini, peribacası oluşumlarını dahi görmeden giden var.

Balon fiyatlarının çeşitli sebeplerle karaborsaya düşüp, asansör gibi çıkıp inmesinden yorulduk, bıktık, usandık, utandık da utandık.

Her özelliği aynı olan bir birşeyin fiyatı her işletmede aynı olmalı yaw. Bizim karakterimiz bağımsızlıktır, fırsatçılık, kurnazlık, ahlaksızlık değil.

Balonlar artık Ürgüp'ten de kalkmalı, Kapadokya ilçeleri arasındaki bu adaletsizlik sona ermelidir.

Bu işleri organize edecek ehil eller yok bu memlekette ya da adamlar o kadar parasal olarak güçlenmişler ki mafyavari olmuşlar, herkes bir yerinden korkuyor. İş lafa gelince başka Kapadokya yok, biz Allah'tan korkarız. He he he, he yaw, he.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.