MADO

Ömer Halisdemir'in Kabri Ziyaret Edildi.

Gündem 15.07.2022 - 20:53, Güncelleme: 16.07.2022 - 09:43
 

Ömer Halisdemir'in Kabri Ziyaret Edildi.

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında Şehidimiz Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Sporcularımız “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında Şehidimiz Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti. 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Bor ilçesi Çukurkuyu beldesindeki kabrini ziyaret eden Sporcularımızı okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Şehidimiz Ömer Halisdemir ve tüm Şehitlerimizin ruhlarına dualar ettiler.
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında Şehidimiz Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Sporcularımız “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında Şehidimiz Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Bor ilçesi Çukurkuyu beldesindeki kabrini ziyaret eden Sporcularımızı okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Şehidimiz Ömer Halisdemir ve tüm Şehitlerimizin ruhlarına dualar ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.