MADO

Gümüşkent'i Leylekler Bastı

İlçe Haberleri 12.07.2022 - 20:44, Güncelleme: 13.07.2022 - 09:12
 

Gümüşkent'i Leylekler Bastı

Nevşehir'e göç etmiş Leyleklerin toplamı kadar Leylek Gökyüzünde adeta dans ediyordu.

Nevşehir Valiliği bugün sosyal medya hesabından çok ilginç bir görüntüyü vatandaşlarla paylaştı.Gülşehir İlçesi Gümüşkent beldesinde kayda geçen görüntüde belki bugüne kadar Nevşehir'e göç etmiş Leyleklerin toplamı kadar Leylek Gökyüzünde adeta dans ediyordu. Nevşehir Valiliği tarafından servis edilen görüntünün altına Valilik ''Nevşehir’de Leyleklerin Gökyüzünde Dansı Gülşehir Gümüşkent Köyü'' notunu yazdı. İşte Bu Muhteşem Görüntü..
Nevşehir'e göç etmiş Leyleklerin toplamı kadar Leylek Gökyüzünde adeta dans ediyordu.
Nevşehir Valiliği bugün sosyal medya hesabından çok ilginç bir görüntüyü vatandaşlarla paylaştı. Gülşehir İlçesi Gümüşkent beldesinde kayda geçen görüntüde belki bugüne kadar Nevşehir'e göç etmiş Leyleklerin toplamı kadar Leylek Gökyüzünde adeta dans ediyordu. Nevşehir Valiliği tarafından servis edilen görüntünün altına Valilik ''Nevşehir’de Leyleklerin Gökyüzünde Dansı Gülşehir Gümüşkent Köyü'' notunu yazdı. İşte Bu Muhteşem Görüntü..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.