MADO

Ak Partililer Damsa'da Eğlendi

Gündem 26.06.2022 - 21:03, Güncelleme: 27.06.2022 - 09:25
 

Ak Partililer Damsa'da Eğlendi

Piknik Programına Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe,İl Başkanı Ali Kemikkıran ve partililer katıldı.

Siyasete bir gün Mola veren Adalet ve Kalkınma Partililer Güzel bir günde Ürgüp İlçesi Damsa Baraj Gölünde gönüllerince eğlenme ve dinlenme imkanı buldular. Damsa Baraj Gölünde Ürgüp Belediyesinin Ev sahipliğinde gerçekleştirilen Piknik Programına Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe,İl Başkanı Ali Kemikkıran ve partililer katıldı. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Ali Kemikkıran ''Teşkilat çalışmalarına kısa bir mola .AK Parti Nevşehir ailesi olarak, Ürgüp Belediyemizin ev sahipliğinde; Damsa Barajı mesire alanında teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek, yoğun teşkilat çalışmalarımıza kısa bir mola vererek, piknik programında bir araya geldik'' açıklamasını yaptı..  
Piknik Programına Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe,İl Başkanı Ali Kemikkıran ve partililer katıldı.

Siyasete bir gün Mola veren Adalet ve Kalkınma Partililer Güzel bir günde Ürgüp İlçesi Damsa Baraj Gölünde gönüllerince eğlenme ve dinlenme imkanı buldular.

Damsa Baraj Gölünde Ürgüp Belediyesinin Ev sahipliğinde gerçekleştirilen Piknik Programına Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe, İl Başkanı Ali Kemikkıran ve partililer katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Ali Kemikkıran ''Teşkilat çalışmalarına kısa bir mola .AK Parti Nevşehir ailesi olarak, Ürgüp Belediyemizin ev sahipliğinde;

Damsa Barajı mesire alanında teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek, yoğun teşkilat çalışmalarımıza kısa bir mola vererek, piknik programında bir araya geldik'' açıklamasını yaptı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.