Hacıbektaş'ta Sünnet Şöleni Düzenlendi.

İlçe Haberleri 21.06.2022 - 21:04, Güncelleme: 22.06.2022 - 08:59
 

Hacıbektaş'ta Sünnet Şöleni Düzenlendi.

Avusturya yardım Kuruluşu Hızır Avusturya ve CHP Hacıbektaş Kadın Kolları tarafından organize edilen Sünnet Şöleni etkinliğine katılarak mutluluklarına ortak olduk.

Hacıbektaş İlçesinde Sünnet Şöleni Düzenlendi.Hızır Avusturya ve CHP Hacıbektaş Kadın Kolları tarafından organiazsyonu yapılan etkinliğe ilişkin olarak Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş ALTIOK yaptığı açıklamada ''Avusturya yardım Kuruluşu Hızır Avusturya ve CHP Hacıbektaş Kadın Kolları tarafından organize edilen Sünnet Şöleni etkinliğine katılarak mutluluklarına ortak olduk. Bu organizasyonda emeği geçen başta Hızır Avusturya Başkanımız Zöhre Doğan’a Chp Hacıbektaş Kadın Kolları Başkanımız Songül Gök’e , Dedemiz İbrahim Aydemir ‘e, Filiz Zengin’e ve tüm dostlarımızı teşekkür ediyoruz'' açıklamasını yaptı.  
Avusturya yardım Kuruluşu Hızır Avusturya ve CHP Hacıbektaş Kadın Kolları tarafından organize edilen Sünnet Şöleni etkinliğine katılarak mutluluklarına ortak olduk.

Hacıbektaş İlçesinde Sünnet Şöleni " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Hacıbektaş İlçesinde Sünnet Şöleni Düzenlendi.Hızır Avusturya ve CHP Hacıbektaş Kadın Kolları tarafından organiazsyonu yapılan etkinliğe ilişkin olarak Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş ALTIOK " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş ALTIOK yaptığı açıklamada ''Avusturya yardım Kuruluşu Hızır Avusturya ve CHP Hacıbektaş Kadın Kolları tarafından organize edilen Sünnet Şöleni etkinliğine katılarak mutluluklarına ortak olduk.

Bu organizasyonda emeği geçen başta Hızır Avusturya Başkanımız Zöhre Doğan’a Chp Hacıbektaş Kadın Kolları Başkanımız Songül Gök’e , Dedemiz İbrahim Aydemir ‘e, Filiz Zengin’e ve tüm dostlarımızı teşekkür ediyoruz'' açıklamasını yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.