MADO

Ürgüp'te Kahvehanerler Öksüz Kaldı

Nevşehir 10.06.2022 - 09:25, Güncelleme: 10.06.2022 - 09:30
 

Ürgüp'te Kahvehanerler Öksüz Kaldı

Yıllarca Ürgüp genelinde Kahvehane ve Çay Ocaklarında çalışan ve sevilen isim vefat etti.

Yıllarca Ürgüp genelinde Kahvehane ve Çay Ocaklarında çalışan ve sevilen isim vefat etti.Bu vefat haberi Ürgüp'te büyük üzüntüye sebp oldu. Ürgüp ilçemizin farklı çay ocakları ve kahvehanelerinde çalışan ve sevilen, aslen Avanos,lu olan Ömer Osman Kültür 78 yaşında vefat etti Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.. Cenaze namazı bugün yani 10 Haziran 2022 Cuma günü Nevşehir Kurşunlu Camiinde kılınacak Cenaze namazı sonrasında Kaldırım Mezarlığında defnedilecek.
Yıllarca Ürgüp genelinde Kahvehane ve Çay Ocaklarında çalışan ve sevilen isim vefat etti.

Yıllarca Ürgüp genelinde Kahvehane ve Çay Ocaklarında çalışan ve sevilen isim vefat etti.Bu vefat haberi Ürgüp'te büyük üzüntüye sebp oldu.

Ürgüp ilçemizin farklı çay ocakları ve kahvehanelerinde çalışan ve sevilen, aslen Avanos,lu olan Ömer Osman Kültür 78 yaşında vefat etti
Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz..

Cenaze namazı bugün yani 10 Haziran 2022 Cuma günü Nevşehir Kurşunlu Camiinde kılınacak Cenaze namazı sonrasında Kaldırım Mezarlığında defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.