MADO

Belediyeden Kiralık Hamam

Gündem 07.06.2022 - 20:26, Güncelleme: 08.06.2022 - 08:36
 

Belediyeden Kiralık Hamam

Ürgüp Belediye Başkanlığından yapılan ihale ilanında ayrıca şu detaylar var;

Ürgüp Belediyesinden yapılan açıklamada Şehir Hamamının Kiraya verileceği duyruldu. Belediye İhale ilanında Kiranın her ay düzenli olarak ödeneceği ve 3 yıl olarak kiraya verileceği açıklandı. Ürgüp Belediye Başkanlığından yapılan ihale ilanında ayrıca şu detaylar var; Mülkiyeti belediyemize ait olup, aşağıda Mevkisi, Cinsi, pafta, ada, parsel nosu, M2 si, muhammen aylık kira bedeli ile geçici teminatı belirtilen Şehir Hamamının, 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi uyarınca ve özel şartnamesi hükümleri dâhilinde açık artırma suretiyle 3 yıl müddetle kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılmıştır. İhale 22.06.2022 Çarşamba günü saat 15.00’de Belediyemizde encümen huzurunda yapılacaktır. İhaleye ait aşağıda belirtilen geçici teminatlar ihale saatinden önce (en geç 14.00’e kadar) belediyemiz veznelerine yatırılacaktır. Geçici teminatı yatırmayanlar ve belediyemize Su, Emlak, ÇTV, vb. borcu olanlar ihaleye katılamayacaktır. Kiraya verilecek Şehir Hamamının ilk yıldan sonraki yılların aylık kira bedeli her yıl Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından tespit edilen yeniden değerleme oranına göre artış yapılarak tespit ve tahsil edilecektir. Kiraya verilecek Şehir Hamamının kira bedeli aylık peşin olarak yatırılacaktır. Üst üste iki aylık kira bedelinin ödenmemesi halinde kira bedelleri yasal gecikme faizi ile birlikte tahsil edilerek ihale tek taraflı fesh edilecektir.
Ürgüp Belediye Başkanlığından yapılan ihale ilanında ayrıca şu detaylar var;

Ürgüp Belediyesinden yapılan açıklamada Şehir Hamamının Kiraya verileceği duyruldu. Belediye İhale ilanında Kiranın her ay düzenli olarak ödeneceği ve 3 yıl olarak kiraya verileceği açıklandı.

Ürgüp Belediye Başkanlığından yapılan ihale ilanında ayrıca şu detaylar var;

Mülkiyeti belediyemize ait olup, aşağıda Mevkisi, Cinsi, pafta, ada, parsel nosu, M2 si, muhammen aylık kira bedeli ile geçici teminatı belirtilen Şehir Hamamının, 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi uyarınca ve özel şartnamesi hükümleri dâhilinde açık artırma suretiyle 3 yıl müddetle kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartılmıştır.

  1. İhale 22.06.2022 Çarşamba günü saat 15.00’de Belediyemizde encümen huzurunda

yapılacaktır.

  1. İhaleye ait aşağıda belirtilen geçici teminatlar ihale saatinden önce (en geç 14.00’e kadar)

belediyemiz veznelerine yatırılacaktır. Geçici teminatı yatırmayanlar ve belediyemize Su, Emlak, ÇTV, vb. borcu olanlar ihaleye katılamayacaktır.

  1. Kiraya verilecek Şehir Hamamının ilk yıldan sonraki yılların aylık kira bedeli her yıl Hazine ve

Maliye Bakanlığı tarafından tespit edilen yeniden değerleme oranına göre artış yapılarak tespit ve tahsil edilecektir.

  1. Kiraya verilecek Şehir Hamamının kira bedeli aylık peşin olarak yatırılacaktır. Üst üste iki aylık

kira bedelinin ödenmemesi halinde kira bedelleri yasal gecikme faizi ile birlikte tahsil edilerek ihale tek taraflı fesh edilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.