MADO

Yeni Başkan Filiz Sayın Oldu

Nevşehir 29.05.2022 - 19:17, Güncelleme: 29.05.2022 - 19:17
 

Yeni Başkan Filiz Sayın Oldu

Sayın "Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışacağız.

Nevşehir Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler odası bugün genel kurulunu yaptı. Genel kurulda Filiz Sayın başkanlığında oluşan liste 104 oyla 2022-2025 Dönemi Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı seçildi ve yönetimi seçildi. Sayın "Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Mesleğini ve meslektaşını seven, bilgili, tecrübeli, deneyimli ve ileri görüşlü üstadlarımla ve ekip arkadaşlarımla NSMMM Odamızın yönetimine aday olduk ve kazandık oy veren herkese çok teşekkür ediyoruz"açıklamasını yaptı.
Sayın "Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışacağız.
Nevşehir Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler odası bugün genel kurulunu yaptı.

Genel kurulda Filiz Sayın başkanlığında oluşan liste 104 oyla 2022-2025 Dönemi Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı seçildi ve yönetimi seçildi.

Sayın "Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın hak ettiği yere gelmesi için var gücümüzle çalışacağız. Mesleğini ve meslektaşını seven, bilgili, tecrübeli, deneyimli ve ileri görüşlü üstadlarımla ve ekip arkadaşlarımla NSMMM Odamızın yönetimine aday olduk ve kazandık oy veren herkese çok teşekkür ediyoruz"açıklamasını yaptı. FB_IMG_1653841136343.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.