MADO

Müdür'de Bileğini Bükemedi

Gündem 27.05.2022 - 20:42, Güncelleme: 28.05.2022 - 10:04
 

Müdür'de Bileğini Bükemedi

Nevşehir'i temsil eden ve Bileği bükülemeyen Nevşehir Atatürk Ortaokulu öğrencilerimizden Muna Al Rihal'a MEB Müdürü Polat Teşekkür Blegesi Verdi.

Bileği Bükülmeyen Öğrenciye Milli Eğitim Müdürü Teşekkür Belgesi verdi.21-22 Myıas tarhilerinde Adıyaman'daki Blek Güreşi yarışmalarında Nevşehir'i temsil eden ve Bileği bükülemeyen Nevşehir Atatürk Ortaokulu öğrencilerimizden Muna Al Rihal'a MEB Müdürü Polat Teşekkür Blegesi Verdi. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada '' 21-22 Mayıs tarihlerinde Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yapılan "Bilek Güreşi Yıldız Kızlar Türkiye Birinciliği Müsbakaları"nda sağ kolda birinci olarak Türkiye Şampiyonu olan Nevşehir Atatürk Ortaokulu öğrencilerimizden Muna Al Rihal ilimizin gururu oldu. Okul Müdürü Hakan DOĞUŞ ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan ÜREM ile birlikte İl Müdürümüzle görüşen öğrencimiz çalışmalarından bahsetti. İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Memet POLAT, öğrencimize hediye takdiminde bulunarak elde edilen başarıdan dolayı öğrencimizi, yetişmesinde emeği geçen öğretmenimizi ve okul idarecimizi tebrik etti'' denildi..
Nevşehir'i temsil eden ve Bileği bükülemeyen Nevşehir Atatürk Ortaokulu öğrencilerimizden Muna Al Rihal'a MEB Müdürü Polat Teşekkür Blegesi Verdi.

Bileği Bükülmeyen Öğrenciye Milli Eğitim Müdürü Teşekkür Belgesi verdi.21-22 Myıas tarhilerinde Adıyaman'daki Blek Güreşi yarışmalarında Nevşehir'i temsil eden ve Bileği bükülemeyen Nevşehir Atatürk Ortaokulu öğrencilerimizden Muna Al Rihal'a MEB Müdürü Polat Teşekkür Blegesi Verdi.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada '' 21-22 Mayıs tarihlerinde Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yapılan "Bilek Güreşi Yıldız Kızlar Türkiye Birinciliği Müsbakaları"nda sağ kolda birinci olarak Türkiye Şampiyonu olan Nevşehir Atatürk Ortaokulu öğrencilerimizden Muna Al Rihal ilimizin gururu oldu. Okul Müdürü Hakan DOĞUŞ ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan ÜREM ile birlikte İl Müdürümüzle görüşen öğrencimiz çalışmalarından bahsetti.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Memet POLAT, öğrencimize hediye takdiminde bulunarak elde edilen başarıdan dolayı öğrencimizi, yetişmesinde emeği geçen öğretmenimizi ve okul idarecimizi tebrik etti'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.