MADO

Koskoca Memlekette Sadece Bir Doktor Var

Nevşehir 12.05.2022 - 14:35, Güncelleme: 12.05.2022 - 14:35
 

Koskoca Memlekette Sadece Bir Doktor Var

Büyüdük Geliştik şöyle ilerledik böyle ilerledik diyoruz ama Koskoca Memlekette Hastanede Çalşan Bir Tane Doktor var oda Özel Hastanede.

Nevşehir gelişti büyüdü elbette inkar edilemiyecek yerler var ama yerinde saydığımız hatta geriye gittiğimiz o kadar çok yer var ki büyüdüğümüz yerleri görünmez hale getiriyor. Bu alan da belki de İnsanların en önemli ihtiyacı SAĞLIK alanında büyük eksiklikler gündeme geliyor vatandaşlar artık son raddeye gelmiş durumda her gün gerek sosyal medya'dan gerek mail yada direk mesajla şu doktor yok bu doktor yok iletilerini bize gönderiyor. Nevşehir İl Genelinde Devlet Hastanesinde  Çalışan CİLT DOKTORU yok.Koskoca Nevşehir İl genelinde Hastanelerde çalışan sadece bir tane CİLT doktoru var.Oda Özel hastanede çalışıyor. Parası olmayan biri nasıl gider o ayrı bir soru Yeni bir doktorun Nevşehir'e gelip gelmeyeceği de merak konusu.Diğer Branşlarda da ciddi sorunlar yaayan Nevşehir Devlet Hastanesine giden vatandaşlar geri dönüyor tedavi olamıyor.  
Büyüdük Geliştik şöyle ilerledik böyle ilerledik diyoruz ama Koskoca Memlekette Hastanede Çalşan Bir Tane Doktor var oda Özel Hastanede.

Nevşehir gelişti büyüdü elbette inkar edilemiyecek yerler var ama yerinde saydığımız hatta geriye gittiğimiz o kadar çok yer var ki büyüdüğümüz yerleri görünmez hale getiriyor.

Bu alan da belki de İnsanların en önemli ihtiyacı SAĞLIK alanında büyük eksiklikler gündeme geliyor vatandaşlar artık son raddeye gelmiş durumda her gün gerek sosyal medya'dan gerek mail yada direk mesajla şu doktor yok bu doktor yok iletilerini bize gönderiyor.

Nevşehir İl Genelinde Devlet Hastanesinde  Çalışan CİLT DOKTORU yok.Koskoca Nevşehir İl genelinde Hastanelerde çalışan sadece bir tane CİLT doktoru var.Oda Özel hastanede çalışıyor.

Parası olmayan biri nasıl gider o ayrı bir soru Yeni bir doktorun Nevşehir'e gelip gelmeyeceği de merak konusu.Diğer Branşlarda da ciddi sorunlar yaayan Nevşehir Devlet Hastanesine giden vatandaşlar geri dönüyor tedavi olamıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.