MADO

Kavak'ta Silahlı Kavga

Nevşehir 07.05.2022 - 21:12, Güncelleme: 07.05.2022 - 21:49
 

Kavak'ta Silahlı Kavga

Nevşehir'in Kavak beldesinde akşam saatlerinde meydana gelen ağız dalaşı silahlı kavgaya dönüştü..

Nevşehir'in Kavak beldesinde akşam saatlerinde meydana gelen ağız dalaşı silahlı kavgaya dönüştü.İddia'ya göre Nevşehir Merkezde tartışan iki ayrı grub'u vatandaşlar şehir merkezindeki bu tartışmada araya girerek ayrıdılar.Herşey yoluna girerken iki grup'ta ayrı yollardan olay yerinden ayrıldı. Ançak husumeti uzatan grup daha sonra diğer grubu takip etti ve Kavak Kasabasına gittiklerini tesbit ederek onların arkasından Kavak kasabasın geldi.burada tekrar tartışamaya başlayan iki grup içindekiler bellerinden silah ve Bıçak çıkartıp bir birilerine saldırıdı. Bu sırada tabanca ateş eden bir kişi iki kişi ayak ve bacakların dan vurdu.olaya Jandarma ekipleri anında mudaheele ederken yararlılar Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.Olay da kurşunların sıyırdığı bir kişi taburcu edilirken bacağın dan vurulan diğer kişi ise hala Hastanede Tedavi altında. Nevşehir İl Jandarma alay Komutanlığı ekipleri olayla iligli olarak soruşturma başlattı.Gözaltına alınan kimse olup olmadığı konusunda ise henüz net bir bilgi alınmış değil..
Nevşehir'in Kavak beldesinde akşam saatlerinde meydana gelen ağız dalaşı silahlı kavgaya dönüştü..

Nevşehir'in Kavak beldesinde akşam saatlerinde meydana gelen ağız dalaşı silahlı kavgaya dönüştü.İddia'ya göre Nevşehir Merkezde tartışan iki ayrı grub'u vatandaşlar şehir merkezindeki bu tartışmada araya girerek ayrıdılar.Herşey yoluna girerken iki grup'ta ayrı yollardan olay yerinden ayrıldı.

Ançak husumeti uzatan grup daha sonra diğer grubu takip etti ve Kavak Kasabasına gittiklerini tesbit ederek onların arkasından Kavak kasabasın geldi.burada tekrar tartışamaya başlayan iki grup içindekiler bellerinden silah ve Bıçak çıkartıp bir birilerine saldırıdı.

Bu sırada tabanca ateş eden bir kişi iki kişi ayak ve bacakların dan vurdu.olaya Jandarma ekipleri anında mudaheele ederken yararlılar Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.Olay da kurşunların sıyırdığı bir kişi taburcu edilirken bacağın dan vurulan diğer kişi ise hala Hastanede Tedavi altında.

Nevşehir İl Jandarma alay Komutanlığı ekipleri olayla iligli olarak soruşturma başlattı.Gözaltına alınan kimse olup olmadığı konusunda ise henüz net bir bilgi alınmış değil..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.