MADO

Sokak Hayvanları İçin Önemli Girişim..

Nevşehir 06.05.2022 - 09:43, Güncelleme: 06.05.2022 - 09:43
 

Sokak Hayvanları İçin Önemli Girişim..

Nevşehir'de Özellikle Son Dönemde Gündeme gelen sokak hayvanları konusunda önemli bir adım atılmaya hazırlanıyor.

Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği tarafından yapılacak ihale ile bu konuda önemli bri aduımın atılması hedefleniyor.17 Mayıs tarihinde yapılması planlanan İhale ile Neveşhir İl Genelinde sokak hayvanları konusunda bir adım atılması amaçlanıyor. Nevşehir Belediyesi Başkanlık Binası Meclis Toplantı Salonunda yapılacak olan ihale ile Nevşehir İl Sınırları İçerisinde bulunan ve 3000 adetle sınırlandırılacak sayıda Nevşehir İl Sınırları İçerisindeki Sahipsiz Sokak Hayvanlarının Toplanması, Kısırlaştırılması, İşaretlenmesi ve Alındıkları Ortama Geri Bırakılması, Rehabilitasyonu Hizmeti ihalesi yapılacak. 5 Ay sürmesi planlanan bu toplama işiyle Nevşehir'deki Sahipsiz Sokak Hayvanları Toplanacak ve Gerekli işlemler yapıldıktan sonra tekrar bulundukları alana tekrar bırakılacak.
Nevşehir'de Özellikle Son Dönemde Gündeme gelen sokak hayvanları konusunda önemli bir adım atılmaya hazırlanıyor.

Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliği tarafından yapılacak ihale ile bu konuda önemli bri aduımın atılması hedefleniyor.17 Mayıs tarihinde yapılması planlanan İhale ile Neveşhir İl Genelinde sokak hayvanları konusunda bir adım atılması amaçlanıyor.

Nevşehir Belediyesi Başkanlık Binası Meclis Toplantı Salonunda yapılacak olan ihale ile Nevşehir İl Sınırları İçerisinde bulunan ve 3000 adetle sınırlandırılacak sayıda Nevşehir İl Sınırları İçerisindeki Sahipsiz Sokak Hayvanlarının Toplanması, Kısırlaştırılması, İşaretlenmesi ve Alındıkları Ortama Geri Bırakılması, Rehabilitasyonu Hizmeti ihalesi yapılacak.

5 Ay sürmesi planlanan bu toplama işiyle Nevşehir'deki Sahipsiz Sokak Hayvanları Toplanacak ve Gerekli işlemler yapıldıktan sonra tekrar bulundukları alana tekrar bırakılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.