MADO

Bayramda Kapadokya Doldu Taştı

Gündem 04.05.2022 - 12:17, Güncelleme: 04.05.2022 - 12:17
 

Bayramda Kapadokya Doldu Taştı

Kapadokya Bölgesi Ramazan Bayramında Doldu Taştı

Kapadokya Bölgesi Dünya'nın göz bebeği bir turizm destinasyonu. Her daim turistlerin gozdegözdesi. Kısa da olsa Ramazan Bayramı 3 günlük tatil boyunca Kapadokya Bölgesine yaradı.Nevşehir Valiliğide bu gelişmeyi doğruladı. Nevşehir Valiliginden yapılan açıklamada "Kapadokya’da Bayram Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan UNESCO Dünya Kültür Mirası Kapadokya Bölgesi her bayram olduğu gibi bu bayramda en gözde turizm merkezleri arasında yerini aldı. Bayram dolayısıyla turizm hareketliliği yüzde yüze ulaştı" denildi
Kapadokya Bölgesi Ramazan Bayramında Doldu Taştı
Kapadokya Bölgesi Dünya'nın göz bebeği bir turizm destinasyonu. Her daim turistlerin gozdegözdesi.

Kısa da olsa Ramazan Bayramı 3 günlük tatil boyunca Kapadokya Bölgesine yaradı.Nevşehir Valiliğide bu gelişmeyi doğruladı.

Nevşehir Valiliginden yapılan açıklamada "Kapadokya’da Bayram Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan UNESCO Dünya Kültür Mirası Kapadokya Bölgesi her bayram olduğu gibi bu bayramda en gözde turizm merkezleri arasında yerini aldı.

Bayram dolayısıyla turizm hareketliliği yüzde yüze ulaştı" denildi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.