MADO

Devlet Hastanesinde Bayramlaşma

Nevşehir 04.05.2022 - 11:09, Güncelleme: 04.05.2022 - 11:09
 

Devlet Hastanesinde Bayramlaşma

Yöneticilerimiz hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek onların da bayramlarını kutladı.

Nevşehir Devlet Hastanesinde Yöneticiler Hastaların ve Sağlık Personelinin Bayramını kutladı. Katlari Tek tek gezen Hastane Yöneticileri Bayram Şekeri ikram ederek bayramlaştı. Nevşehir Devlet Hastanesinden yapılan açıklamada "Hastanemiz yöneticileri hastanemizde nöbetçi olan çalışma arkadaşlarımızla ve hastanede yatan hastalarımızla bayramlaştı. Başhekim Uzm.Dr Macit YALÇIN, başhekim yardımcıları Uzm.Dr Rıdvan GÜNEŞ, Uzm.Dr. Abdullah EYVAZ, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Erol KELEŞ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Adem ÖZTÜRK ve müdür yardımcısı Nural SÖZATMAZ bayramın ikinci günü hastanemizde nöbette olan çalışma arkadaşlarımızı çalıştıkları birimlerde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Hastanede yatan bazı hastaları da ziyaret eden yöneticilerimiz hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek onların da bayramlarını kutladı.
Yöneticilerimiz hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek onların da bayramlarını kutladı.
Nevşehir Devlet Hastanesinde Yöneticiler Hastaların ve Sağlık Personelinin Bayramını kutladı.

Katlari Tek tek gezen Hastane Yöneticileri Bayram Şekeri ikram ederek bayramlaştı.

Nevşehir Devlet Hastanesinden yapılan açıklamada "Hastanemiz yöneticileri hastanemizde nöbetçi olan çalışma arkadaşlarımızla ve hastanede yatan hastalarımızla bayramlaştı.

Başhekim Uzm.Dr Macit YALÇIN, başhekim yardımcıları Uzm.Dr Rıdvan GÜNEŞ, Uzm.Dr. Abdullah EYVAZ, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Erol KELEŞ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Adem ÖZTÜRK ve müdür yardımcısı Nural SÖZATMAZ bayramın ikinci günü hastanemizde nöbette olan çalışma arkadaşlarımızı çalıştıkları birimlerde ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Hastanede yatan bazı hastaları da ziyaret eden yöneticilerimiz hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek onların da bayramlarını kutladı. FB_IMG_1651651823927.jpg FB_IMG_1651651794297.jpg FB_IMG_1651651784872.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.