MADO

Bayramlaşma Kültür Merkezinde Yapıldı

Gündem 02.05.2022 - 13:03, Güncelleme: 02.05.2022 - 13:03
 

Bayramlaşma Kültür Merkezinde Yapıldı

Ramazan Bayramında Resmi Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Nevşehir'de, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde gerçekleştirilen programa, Vali İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Jandarma Komutanı Albay Bahittin Murat Yakın, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Katılımcılara belediye ekiplerince çeşitli ikramlar sunuldu.
Ramazan Bayramında Resmi Bayramlaşma Töreni Düzenlendi
Nevşehir'de, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde gerçekleştirilen programa, Vali İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, İl Jandarma Komutanı Albay Bahittin Murat Yakın, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Katılımcılara belediye ekiplerince çeşitli ikramlar sunuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.