MADO

Bayramınız Kemerli Olsun

Nevşehir 30.04.2022 - 02:50, Güncelleme: 30.04.2022 - 02:50
 

Bayramınız Kemerli Olsun

Bayramda Seyahat Edeceklere Kemerlerini Takmaları uyarısı yapıldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'inde hazır bulunduğu uygulama Nevşehir Merkezde yapıldı. Nevşehir Valiliginden yapılan açıklamada ise "Bayramınız “Kemerli” Olsun.. Valimiz İnci Sezer Becel, İçişleri Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “Bayramınız Kemerli Olsun” kampanyası kapsamında emniyet kemeri denetimi yaptı. Vali Becel, trafik ekiplerince durdurulan araçlarda sürücülerle sohbet ederek, trafikte can güvenliğine ve emniyet kemeri kullanımına dikkat edilmesi yönünde uyarılarda bulundu. Vali Becel, sürücülere ve ailelerine iyi bayramlar diledi"denildi
Bayramda Seyahat Edeceklere Kemerlerini Takmaları uyarısı yapıldı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'inde hazır bulunduğu uygulama Nevşehir Merkezde yapıldı.

Nevşehir Valiliginden yapılan açıklamada ise "Bayramınız “Kemerli” Olsun..

Valimiz İnci Sezer Becel, İçişleri Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “Bayramınız Kemerli Olsun” kampanyası kapsamında emniyet kemeri denetimi yaptı.

Vali Becel, trafik ekiplerince durdurulan araçlarda sürücülerle sohbet ederek, trafikte can güvenliğine ve emniyet kemeri kullanımına dikkat edilmesi yönünde uyarılarda bulundu.

Vali Becel, sürücülere ve ailelerine iyi bayramlar diledi"denildi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.