MADO

Bir Garip Durum ?

Gündem 29.04.2022 - 14:07, Güncelleme: 30.04.2022 - 13:36
 

Bir Garip Durum ?

Dün Akşam Saatlerinde Ortaya Atılan İddia'ya göre Nevşehir'e İl Emniyet Müdürü Atandı.

İddia diyoruz !. Çünkü Bu İddia'yı ortaya atan sadece İki İnternet Sitesi Birisi Konya'da Birisi Kırşehir'de. Onların Nevşehir İl Emniyet Müdürünün atanması ile ne gibi bir alakaları var oda ayrı bir soru, ancak işin daha vahim olan bir kısmı daha var oda ayrı. Bu İki İnternet sitesinin iddiası üzerine nehabernevsehir.com olarak konuyu teyit doğrulatmak istedik.Öyle ya Nevşehir'in yeni İl Emniyet Müdürünü duyurmak bizim başlıca görevimiz,oturduk Telefon başına Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü,Nevşehir Valiliği,Milletvekillerinin Danışmanları dahil buluduğumuz Memlekette böyle bir şey olsa haberi olması gereken herkesi aradık tek tek. Ama heyhat Onlar'da bizden duydu bu haberi.Yani Ortada çok enterasan bir durum var.Birisi Konya'da bir diğeri Kırşehir'de İki Ayrı İnternet sitesinin Haberi var Ki Eğer Haber doğruysa;Nevşehir'de hiç bir kimsenin Haberi Yok. Bizde Burdan soruyoruz.Biliniyorda saklanıyormu ? Bilinmiyormu ? Peki Bu İki İnternet Sitesini Eğerki Bu Atama Doğruysa Haber Vardıda Nevşehir'li Yöneticilerin Haberi Neden ve Nasıl Olmadı ?
Dün Akşam Saatlerinde Ortaya Atılan İddia'ya göre Nevşehir'e İl Emniyet Müdürü Atandı.

İddia diyoruz !. Çünkü Bu İddia'yı ortaya atan sadece İki İnternet Sitesi Birisi Konya'da Birisi Kırşehir'de. Onların Nevşehir İl Emniyet Müdürünün atanması ile ne gibi bir alakaları var oda ayrı bir soru, ancak işin daha vahim olan bir kısmı daha var oda ayrı.

Bu İki İnternet sitesinin iddiası üzerine nehabernevsehir.com olarak konuyu teyit doğrulatmak istedik.Öyle ya Nevşehir'in yeni İl Emniyet Müdürünü duyurmak bizim başlıca görevimiz,oturduk Telefon başına Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü,Nevşehir Valiliği,Milletvekillerinin Danışmanları dahil buluduğumuz Memlekette böyle bir şey olsa haberi olması gereken herkesi aradık tek tek.

Ama heyhat Onlar'da bizden duydu bu haberi.Yani Ortada çok enterasan bir durum var.Birisi Konya'da bir diğeri Kırşehir'de İki Ayrı İnternet sitesinin Haberi var Ki Eğer Haber doğruysa;Nevşehir'de hiç bir kimsenin Haberi Yok.

Bizde Burdan soruyoruz.Biliniyorda saklanıyormu ? Bilinmiyormu ? Peki Bu İki İnternet Sitesini Eğerki Bu Atama Doğruysa Haber Vardıda Nevşehir'li Yöneticilerin Haberi Neden ve Nasıl Olmadı ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.