MADO

Avanos Belediyesinden Vatandaşa Tatlı İkramı

Nevşehir 28.04.2022 - 09:39, Güncelleme: 28.04.2022 - 09:39
 

Avanos Belediyesinden Vatandaşa Tatlı İkramı

Tüm duaların insanlığa huzur, sağlık ve barış getirmesini diliyorum.

Avanos Belediyesi Kadir Gecesinde Vatnadaşlara İkramlarda Bulundu Kadir Gecelerini Tebrik etti.Avanos İlçesinde bulunan Şehit Şevket Tekin Merkez Camii'nden Kadir Gecesini Eda eden Vatandaşlar yapılan ikramlara büyük ilgi gösterdi Saklı Bahçe Mobil Yemekhane Aracı ile yapılan İkramlara ilgi büyük oldu.Avanaos Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ikram organiazsyonuna ilişkin olarak Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ''Öncellikle Başta Avanos'lu Hemşerilerim olmak üzere, Tüm Nevşehir Halkının Kadir Gecesini tebrik ediyorum.Böyle Manevi İklimi yüksek gecelerde yeni den bir arada olmayı diliyorum. Bizde Avanos Belediye Başkanlığı olarak Avanos İlçemizde bulunan Şehit Şevket Tekin Merkez Camii önünde vatandaşlarımıza ikramlarda bulunmak istedik ve bunu gerçekleştirdik.Kadir Gecesi vesilesiyle bu akşam teravih namazından sonra Şehit Şevket Tekin Merkez Camii'nin önünde vatandaşlarımıza ikramda bulunduk. Tüm duaların insanlığa huzur, sağlık ve barış getirmesini diliyorum.'' açıklamasını yaptı.  
Tüm duaların insanlığa huzur, sağlık ve barış getirmesini diliyorum.

Avanos Belediyesi Kadir Gecesinde Vatnadaşlara İkramlarda Bulundu Kadir Gecelerini Tebrik etti.Avanos İlçesinde bulunan Şehit Şevket Tekin Merkez Camii'nden Kadir Gecesini Eda eden Vatandaşlar yapılan ikramlara büyük ilgi gösterdi

Saklı Bahçe Mobil Yemekhane Aracı ile yapılan İkramlara ilgi büyük oldu.Avanaos Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ikram organiazsyonuna ilişkin olarak Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ''Öncellikle Başta Avanos'lu Hemşerilerim olmak üzere, Tüm Nevşehir Halkının Kadir Gecesini tebrik ediyorum.Böyle Manevi İklimi yüksek gecelerde yeni den bir arada olmayı diliyorum.

Bizde Avanos Belediye Başkanlığı olarak Avanos İlçemizde bulunan  Şehit Şevket Tekin Merkez Camii önünde vatandaşlarımıza ikramlarda bulunmak istedik ve bunu gerçekleştirdik. Kadir Gecesi vesilesiyle bu akşam teravih namazından sonra Şehit Şevket Tekin Merkez Camii'nin önünde vatandaşlarımıza ikramda bulunduk. Tüm duaların insanlığa huzur, sağlık ve barış getirmesini diliyorum.'' açıklamasını yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.