MADO

Neden,Göreme,Ürgüp,Avanos Değil'de Derinkuyu ?

Nevşehir 28.04.2022 - 09:04, Güncelleme: 28.04.2022 - 09:04
 

Neden,Göreme,Ürgüp,Avanos Değil'de Derinkuyu ?

Nevşehir'e dün bir Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Geldi ve Gitti, Ancak sorular bitmedi.

Nevşehir Dün Kabinenin önemli bir Bakan'ını ağırladı.Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy sadece 7 saat kaldığı Nevşehir'de gezi ve inecelemelerde bulundu.Bakan Ersoy Nevşehir Merkezde Kapadokya Alan Başkanlığında Toplantı Yaptı,Ak Partiyi ve Nevşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edip,Kurşunlu Caminde incelemelerde bulundu. İşte Tamda bu nokta'da soru işaretleri belirmeye başladı.Nevşehir gibi Dünya destinasyonunda önemli bir yere sahip İl'i ziyaret eden üstelik te bu işin Organizasyonu yapan Bakanlık olan Kültür ve Turizm Bakanlığının 1 Numaralı ismi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Nevşehir'e gelip Neden Göreme,Ürgüp , Avanos  ve Uçhisar Gibi Dünya'ca Ünlü Turizm Merkezlerini Ziyaret etmek yerine sadece Derinkuyu'ya gitti. Bu belkide bu ziyarette gözden kaçan ayrıntıların başında gelen bir detay.Dünya'ca Ünlü Turizm Organizasyonları tarafından Dünya'da En Önemli 9 Destinasyon arasında seçilen ve  Kapadokya'da Kilisleri ve Açık Hava Müzesinin merkezi olan Göreme'ye gitmeyen,Turizm'de Ünü Dünya'ca bilinen Ürgüp'ün Es geçildiği Programın Kim tarafından Hazırlandığı ve neden bu Önemli Turizm Merkezlerinin Programda yer almadı büyük merak konusu oldu. İkinci Büyük Merak konusu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy aceba sadece Derinkuyu için mi Nevşehir'e geldi ?. Çünkü neredeyse Programın önemli bir bölümü Derinkuyu ilçesinde geçti.Derinkuyu İlçesinde bulunan Yer altı kentinde incelemeler yapan Bakan Ersoy burada bir açıklama yapmadı. işte bunlar akıllara takılan bazı sorular. Burdan Net Bir Şekilde Soruyoruz, Bu Program kim tarafından yapıldı ? Bu Program Yapılırken Neden Göreme,Ürgüp;Uçhisar ve Avanos Gibi Turizm Yoğunluğu Derinkuyu'ya göre kat be kat fazla olan merkezler bilerekmi atlandı? Neden Bu Önemli Turizm Merkezleri Ziyaret Edilmedi ? Derinkuyu'da Turizm Bakanlığını İlgilendiren Çok Önemli bir sorun mu var ?
Nevşehir'e dün bir Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Geldi ve Gitti, Ancak sorular bitmedi.

Nevşehir Dün Kabinenin önemli bir Bakan'ını ağırladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy sadece 7 saat kaldığı Nevşehir'de gezi ve inecelemelerde bulundu.Bakan Ersoy Nevşehir Merkezde Kapadokya Alan Başkanlığında Toplantı Yaptı,Ak Partiyi ve Nevşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edip,Kurşunlu Caminde incelemelerde bulundu.

İşte Tamda bu nokta'da soru işaretleri belirmeye başladı.Nevşehir gibi Dünya destinasyonunda önemli bir yere sahip İl'i ziyaret eden üstelik te bu işin Organizasyonu yapan Bakanlık olan Kültür ve Turizm Bakanlığının 1 Numaralı ismi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Nevşehir'e gelip Neden Göreme,Ürgüp , Avanos  ve Uçhisar Gibi Dünya'ca Ünlü Turizm Merkezlerini Ziyaret etmek yerine sadece Derinkuyu'ya gitti.

Bu belkide bu ziyarette gözden kaçan ayrıntıların başında gelen bir detay.Dünya'ca Ünlü Turizm Organizasyonları tarafından Dünya'da En Önemli 9 Destinasyon arasında seçilen ve  Kapadokya'da Kilisleri ve Açık Hava Müzesinin merkezi olan Göreme'ye gitmeyen,Turizm'de Ünü Dünya'ca bilinen Ürgüp'ün Es geçildiği Programın Kim tarafından Hazırlandığı ve neden bu Önemli Turizm Merkezlerinin Programda yer almadı büyük merak konusu oldu.

İkinci Büyük Merak konusu  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy aceba sadece Derinkuyu için mi Nevşehir'e geldi ?. Çünkü neredeyse Programın önemli bir bölümü Derinkuyu ilçesinde geçti. Derinkuyu İlçesinde bulunan Yer altı kentinde incelemeler yapan Bakan Ersoy burada bir açıklama yapmadı.

işte bunlar akıllara takılan bazı sorular. Burdan Net Bir Şekilde Soruyoruz, Bu Program kim tarafından yapıldı ? Bu Program Yapılırken Neden Göreme,Ürgüp;Uçhisar ve Avanos Gibi Turizm Yoğunluğu Derinkuyu'ya göre kat be kat fazla olan merkezler bilerekmi atlandı? Neden Bu Önemli Turizm Merkezleri Ziyaret Edilmedi ? Derinkuyu'da Turizm Bakanlığını İlgilendiren Çok Önemli bir sorun mu var ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.