MADO

Husran'ın Adı Nevşehir Belediyespor

Spor 24.04.2022 - 16:42, Güncelleme: 24.04.2022 - 16:53
 

Husran'ın Adı Nevşehir Belediyespor

Nevşehir Belediyespor Bugün Yine Stada gelen herkese saç baş yoldurdu.

3 Lig 1 Grup'ta sezona her yıl olduğu gibi bu yıl da meşhur 'O Sene Bu Sene' sloganı ile başlayan Nevşehir Belediyespor sezona yine havlu attı. Bugün Kendi Evinde Bursa Yıldırım karşısında hiç bir varlık göstermeyen Kırmızı Beyazlı Nevşehir Belediyespor az sayıda taraftara saç baş yoldurdu. 90 Dakika sahada istediğini yapan Bursa Yıldırım Spor her iki yarıda bulduğu 2 Gol ile sahadan 1-4 galip ayrılmayı bildi. Nevşehir Belediyespor'un şeref sayısı ikinci yarının başında Takımın suskun golcüsü Yıldıray Koçalın ayağından geldi. Ligde hiç amacı kalmayan Nevşehir Belediyespor haftaya 1 Mayıs 'ta Fayda Belediyespor Deplasmanına gidicek
Nevşehir Belediyespor Bugün Yine Stada gelen herkese saç baş yoldurdu.
3 Lig 1 Grup'ta sezona her yıl olduğu gibi bu yıl da meşhur 'O Sene Bu Sene' sloganı ile başlayan Nevşehir Belediyespor sezona yine havlu attı.

Bugün Kendi Evinde Bursa Yıldırım karşısında hiç bir varlık göstermeyen Kırmızı Beyazlı Nevşehir Belediyespor az sayıda taraftara saç baş yoldurdu.

90 Dakika sahada istediğini yapan Bursa Yıldırım Spor her iki yarıda bulduğu 2 Gol ile sahadan 1-4 galip ayrılmayı bildi.

Nevşehir Belediyespor'un şeref sayısı ikinci yarının başında Takımın suskun golcüsü Yıldıray Koçalın ayağından geldi.

Ligde hiç amacı kalmayan Nevşehir Belediyespor haftaya 1 Mayıs 'ta Fayda Belediyespor Deplasmanına gidicek

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.