MADO

Ürgüp'te Ahmet Yılmaz Sahnede İdi

İlçe Haberleri 23.04.2022 - 11:00, Güncelleme: 23.04.2022 - 11:00
 

Ürgüp'te Ahmet Yılmaz Sahnede İdi

1071'den 2023'e Oyununu tek başına saheneledi.Büyük beğeni ile izlenen oyun sonrasında Yenilmez uzun süre Ürgüplüler tarafından alkışlandı.

Ürgüp İlçesinde Düzenlenen Ramazan Eğlencesi Programının dün akşam ki konuğu Modern meddah olarak da adlandırılan Usta Oyuncu Ahmet Yenilmez oldu. Oldukca Kalabalık bir ortamda Ürgüp'lüler ile buluşan Yenilmez 1071'den 2023'e Oyununu tek başına saheneledi.Büyük beğeni ile izlenen oyun sonrasında Yenilmez uzun süre Ürgüplüler tarafından alkışlandı. Ürgüp Belediye Başkanı Ecz.Mehmet Aktürk ''Ramazan Soframızda bu akşam sahnede meddah gösterisiyle usta oyuncu Ahmet Yenilmez’i ağırladık. “1071’den 2023’e” oyunu ile tarih bilincimize seslenen Ahmet Yenilmez Bey’e muhteşem performansı için teşekkür ediyorum'' açıklamasını yaptı.  
1071'den 2023'e Oyununu tek başına saheneledi.Büyük beğeni ile izlenen oyun sonrasında Yenilmez uzun süre Ürgüplüler tarafından alkışlandı.

Ürgüp İlçesinde Düzenlenen Ramazan Eğlencesi Programının dün akşam ki konuğu Modern meddah olarak da adlandırılan Usta Oyuncu Ahmet Yenilmez oldu.

Oldukca Kalabalık bir ortamda Ürgüp'lüler ile buluşan Yenilmez 1071'den 2023'e Oyununu tek başına saheneledi.Büyük beğeni ile izlenen oyun sonrasında Yenilmez uzun süre Ürgüplüler tarafından alkışlandı.

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz.Mehmet Aktürk ''Ramazan Soframızda bu akşam sahnede meddah gösterisiyle usta oyuncu Ahmet Yenilmez’i ağırladık. “1071’den 2023’e” oyunu ile tarih bilincimize seslenen Ahmet Yenilmez Bey’e muhteşem performansı için teşekkür ediyorum'' açıklamasını yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.