MADO

Artunay Veda Etti

Gündem 22.04.2022 - 18:32, Güncelleme: 22.04.2022 - 18:32
 

Artunay Veda Etti

Nevşehir Emniyet müdürlüğü sosyal tesisi Topuzluhan’da düzenlenen bir tören ile vedalaştı.

Yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, görevi vekaleten Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Dinçer Ögüt’e devir etti. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü hizmet binasındaki makam odasında gerçekleştirilen görev devir teslimin ardından Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, oldukça duygulu ifadelerle dolu bir şekilde görev yapan Emniyet personelleri ile Nevşehir Emniyet müdürlüğü sosyal tesisi Topuzluhan’da düzenlenen bir tören ile vedalaştı. Duygulu anların yaşandığı veda töreninde konuşan Mehmet Artunay, şunları söyledi; “ Bugün görevimi devrederken, 1977’de Polis Koleji ile başlayan ve 45 yıldır gururla giydiğim 177 yıllık şanlı tarihe sahip üniformama ve Türk polis Teşkilatına veda ediyorum. Eşsiz doğa dokusu ve bir medeniyet şehri olan Nevşehir’de, yaklaşık 6 yıllık süre içerisinde Güvenli Şehir Nevşehir mottosu ile Asayiş ve özellikle Narkotik suçlarına karşı ilimizin huzur ve güvenliği için devlet yönetiminde kurumların kalıcı, kişilerin geçici olduklarını unutmadan, hukukun üstünlüğünü gözeterek çalışmalarımızı sürdürdük. Nevşehir’de görevim süresince desteklerini esirgemeyen sayın Valime,eşim ve aileme,paydaş kamu kurum-kuruluşlarına ve çalışanlarına basın mensuplarına,meslektaşlarıma ve tüm Nevşehir halkına teşekkür ederek, sevgi ve saygı sunarım. Onur ve gururla yürüttüğüm görevimi sayın valimizin tensipleri ile sevgili kardeşim İsmail Dinçer Öğüt’e teslim ediyorum. Çok aha başarılı çalışmaları Nevşehir Emniyet Müdürlüğü kadrosu ile yapacağınıza inancım tamdır. Bu vesile ile hepinize Allahaısmarladık derken, görevi başında canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet,gazilerimizi minnet duygusuyla anarak, bütün meslek büyüklerimi ve emeklilerimizi selamlıyor, şu an görevi başında bulunan personelimize sağlıklı,huzurlu ve başarılı çalışmalar dilerim. “dedi. Görevi Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’dan alan Nevşehir Emniyet Müdür Vekili İsmail Dinçer Ögüt’ de Topuzluhan sosyal tesisinde yapılan törende yaptığı konuşmada şunları ifade etti; “ Şanlı teşkilatımızın bir mensubu olarak milletimize ve devletimize gurur ve şeref ile hizmet verdik.Teşkilatımız ve yüce Türk Milleti adına size minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.Sizden devir aldığımız bu bayrağı size layık olarak başarı ile taşıyacağımızı bildirmek istiyoruz. Bundan sonraki hayatınızda size ve ailesine huzurlu ve mutlu emeklilik hayatı diliyoruz,Bütün arkadaşlarım adına yolunuz açık olsun, sizi seviyoruz, Hakkınızı helal edin” dedi.
Nevşehir Emniyet müdürlüğü sosyal tesisi Topuzluhan’da düzenlenen bir tören ile vedalaştı.
Yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, görevi vekaleten Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Dinçer Ögüt’e devir etti.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü hizmet binasındaki makam odasında gerçekleştirilen görev devir teslimin ardından Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, oldukça duygulu ifadelerle dolu bir şekilde görev yapan Emniyet personelleri ile Nevşehir Emniyet müdürlüğü sosyal tesisi Topuzluhan’da düzenlenen bir tören ile vedalaştı.

Duygulu anların yaşandığı veda töreninde konuşan Mehmet Artunay, şunları söyledi; “ Bugün görevimi devrederken, 1977’de Polis Koleji ile başlayan ve 45 yıldır gururla giydiğim 177 yıllık şanlı tarihe sahip üniformama ve Türk polis Teşkilatına veda ediyorum.

Eşsiz doğa dokusu ve bir medeniyet şehri olan Nevşehir’de, yaklaşık 6 yıllık süre içerisinde Güvenli Şehir Nevşehir mottosu ile Asayiş ve özellikle Narkotik suçlarına karşı ilimizin huzur ve güvenliği için devlet yönetiminde kurumların kalıcı, kişilerin geçici olduklarını unutmadan, hukukun üstünlüğünü gözeterek çalışmalarımızı sürdürdük.

Nevşehir’de görevim süresince desteklerini esirgemeyen sayın Valime,eşim ve aileme,paydaş kamu kurum-kuruluşlarına ve çalışanlarına basın mensuplarına,meslektaşlarıma ve tüm Nevşehir halkına teşekkür ederek, sevgi ve saygı sunarım.

Onur ve gururla yürüttüğüm görevimi sayın valimizin tensipleri ile sevgili kardeşim İsmail Dinçer Öğüt’e teslim ediyorum. Çok aha başarılı çalışmaları Nevşehir Emniyet Müdürlüğü kadrosu ile yapacağınıza inancım tamdır.

Bu vesile ile hepinize Allahaısmarladık derken, görevi başında canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet,gazilerimizi minnet duygusuyla anarak, bütün meslek büyüklerimi ve emeklilerimizi selamlıyor, şu an görevi başında bulunan personelimize sağlıklı,huzurlu ve başarılı çalışmalar dilerim. “dedi.

Görevi Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’dan alan Nevşehir Emniyet Müdür Vekili İsmail Dinçer Ögüt’ de Topuzluhan sosyal tesisinde yapılan törende yaptığı konuşmada şunları ifade etti;

“ Şanlı teşkilatımızın bir mensubu olarak milletimize ve devletimize gurur ve şeref ile hizmet verdik.Teşkilatımız ve yüce Türk Milleti adına size minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.Sizden devir aldığımız bu bayrağı size layık olarak başarı ile taşıyacağımızı bildirmek istiyoruz. Bundan sonraki hayatınızda size ve ailesine huzurlu ve mutlu emeklilik hayatı diliyoruz,Bütün arkadaşlarım adına yolunuz açık olsun, sizi seviyoruz, Hakkınızı helal edin” dedi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.