MADO

Yemyeşil Avanos İçin

İlçe Haberleri 22.04.2022 - 09:41, Güncelleme: 22.04.2022 - 09:41
 

Yemyeşil Avanos İçin

Bundan sonraki zaman dilimi içinde de ağaç fidelerini toprak ile buluşturmayı sürdüreceğiz'

Avanos Belediyesi tabir yerindeyse Dağı Taşı Ağaçlandırıyor.Bu amaçla belediye ekipleri 900 adet daha ağaç dikti.Başlatılan çalışma ile amaç Yemyeşil bir Avanos oluşturmak. Avanos Belediyesi ekipleri tarafından daha önce Avanos İlçesinde çeşitli yerlere çeşitli cinslerde ağaçlar ekiplerce dikilişmişti.Bu kapsamda devam eden çalışamalar da dün de Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi ekiplerimizce Avanos İlçe Mezarlığına 900 tane ağaç dikimi gerçekleştirildi. Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ''Amacımız yemyeil bir Avanos ortaya çıkarmak bu amaçla ağaçlandırma seferberliği başlattık,daha önce diktiğimiz ağaç fidelerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz. Bundan sonraki zaman dilimi içinde de ağaç fidelerini toprak ile buluşturmayı sürdüreceğiz'' dedi..  
Bundan sonraki zaman dilimi içinde de ağaç fidelerini toprak ile buluşturmayı sürdüreceğiz'

Avanos Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Avanos Belediyesi tabir yerindeyse Dağı Taşı Ağaçlandırıyor.Bu amaçla belediye ekipleri 900 adet daha ağaç dikti.Başlatılan çalışma ile amaç Yemyeşil bir Avanos oluşturmak.

Avanos Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Avanos Belediyesi ekipleri tarafından daha önce Avanos İlçesinde çeşitli yerlere çeşitli cinslerde ağaçlar ekiplerce dikilişmişti.Bu kapsamda devam eden çalışamalar da dün de Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi ekiplerimizce Avanos İlçe Mezarlığına 900 tane ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ''Amacımız yemyeil bir Avanos ortaya çıkarmak bu amaçla ağaçlandırma seferberliği başlattık,daha önce diktiğimiz ağaç fidelerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz. Bundan sonraki zaman dilimi içinde de ağaç fidelerini toprak ile buluşturmayı sürdüreceğiz'' dedi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.