MADO

İlk Etap Çalışması Başladı

İlçe Haberleri 19.04.2022 - 15:28, Güncelleme: 19.04.2022 - 15:28
 

İlk Etap Çalışması Başladı

Kapadokya Alan Başkanlığı tarafından onaylanmış olan kaldırım projesi başladı.

Uçhisar Belediyesinden Yapılan açıklamada; "Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü altyapı ve ulaşım alanında başlattığı çalışmalarla kasabamızın çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu projelerden birisi olan Uçhisar-Göreme arası kaldırım çalışmasının ön hazırlık etabı olan duvar yapımına başlandı. Kapadokya Alan Başkanlığı tarafından onaylanmış olan kaldırım projesi kapsamındaki duvar çalışması hakkında başkanımız Osman Süslü; “ Kasabamızın her noktasına dokunmak için çalışmaları büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Kasaba genelinde farklı noktalarda çalışmalarımız var. Bunlardan biriside Uçhisar- Göreme arası kaldırım çalışmasıdır. Araç ve yaya trafiğinin fazla olduğu yolda daha konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlanabilmesi için çalışmayı başlattık. Kasabamıza hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu"Denildi
Kapadokya Alan Başkanlığı tarafından onaylanmış olan kaldırım projesi başladı.
Uçhisar Belediyesinden Yapılan açıklamada;

" Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü altyapı ve ulaşım alanında başlattığı çalışmalarla kasabamızın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Bu projelerden birisi olan Uçhisar-Göreme arası kaldırım çalışmasının ön hazırlık etabı olan duvar yapımına başlandı.

Kapadokya Alan Başkanlığı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Kapadokya Alan Başkanlığı tarafından onaylanmış olan kaldırım projesi kapsamındaki duvar çalışması hakkında başkanımız Osman Süslü; “ Kasabamızın her noktasına dokunmak için çalışmaları büyük bir titizlikle yürütüyoruz.

Kasaba genelinde farklı noktalarda çalışmalarımız var. Bunlardan biriside Uçhisar- Göreme arası kaldırım çalışmasıdır.

Araç ve yaya trafiğinin fazla olduğu yolda daha konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlanabilmesi için çalışmayı başlattık. Kasabamıza hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu"Denildi

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.